MANAFU*

Abonamente Evensys

Propune o tema, propune un speaker la Webstock

shutterstock_129324908

In urma cu cinci ani, Webstock a pornit de la conceptul “unconference”. De atunci evenimentul a trecut prin mai multe transformari, insa fiecare an am cautat sa cream agenda impreuna cu o serie de oameni bine implicati in mediul online. Anul acesta ne intoarcem un pic la conceptul “unconference” si deschidem usa mai larg propunerilor externe.

Daca ai o idee, un subiect, o provocare pe care o vezi transformata intr-o prezentare interesanta la Webstock, te invitam sa impartasesti cu noi. Daca stii un speaker, un om care merita sa urce pe scena sau crezi ca ai ceva de spus despre online si social media, asteptam “candidaturile”. Anul acesta vorbim despre blogging, social media, comunicare, e-commerce, aplicatii mobile si cautam sa aducem in prim plan oameni care au inovat sau s-au luptat pentru ideile lor.

Astept mail-urile voastre sau ale cunoscutilor vostri pe adresa office [@] evensys [.] ro. Sper sa ne vedem la eveniment.

FOTO: “MICROPHONE” VIA SHUTTERSTOCK

4 comentarii

  1. Serban says:

    Cu lipsă de modestie îți spun că m-aș propune pentru a discuta despre o platformă socială și aplicația mobilă aferentă ei. Dacă-mi pregătesc un discurs, revin cu propunere serioasă. Până atunci, noi să fim sănătoși! 🙂

  2. vipe says:

    Imi doresc sa aud povestile celor care au reusit sa dezvolte ceva productiv in online dar aici ma refer doar la cei care au reusit asta prin munca si inteligenta nu sustinuti de companii cu bugete colosale.
    Sunt multe persoane in Romania care au reusit sa razbata. Pe aceiea vreau sa ii asculta.
    Serban, tu vrei sa-ti promovezi platforma?

  3. Serban says:

    @vipe: Nu.

  4. Ștefan says:

    Propun un subiect sensibil zilele acestea: Cum a gestionat RMGC campania negativa din social-media. Titus parca se ocupa de SM.

Comentează