MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum platesti rovinieta prin SMS si cum o poti primi gratuit de la mine

shutterstock_137512739

Utilizatorii aplicatiei Auto.ro au acum posibilitatea de a plati prin sms – si primi pe loc – rovinietele pentru o zi sau 7 zile. Dezvoltatorii au implementat deja plata prin card bancar pentru toate tipurile de rovinieta.

Cum doresc sa creez o comunitate in jurul acestui blog, odata cu viitoarea relansare, si sa comunic pe mai multe canale cu cititorii, va ofer ocazia de a primi o rovinieta pentru un an, de la Auto.ro.

In curand, voi face o schimbare radicala pe blog sau cel putin asa imi doresc acum. Voi incerca un nou format. Vreau, de asemenea, sa cresc interactiunea si pe pagina de Facebook a blogului, unde voi oferi tot felul de informatii care nu apar pe blog, si, nu in ultimul rand, vreau sa relansez newsletter-ul lunar despre Social Media & Events.

Daca iti prinde bine o rovinieta pentru anul urmator, te invit sa te abonezi la newsletter. Voi oferi rovinieta unui cititor care s-a abonat in luna august. Daca esti activ si pe Facebook, te invit sa ma urmaresti si acolo.

FOTO: “TOY CAR” VIA SHUTTERSTOCK

5 comentarii

  1. Natural says:

    Adica noi care deja eram abonati trebuie sa ne dezabonam si sa ne abonam la loc in August? 🙂

  2. Nu, Daniel! Nu te dezabonezi. Asta e o oferta pentru cei noi. O sa ma gandesc si la ceva pentru cei vechi… 🙂

  3. Natural says:

    Glumeam. Maine imi expira rovinieta, dar n-ar fi rea una pentru 2014 🙂

  4. Andrei says:

    Daca tot ne ameninti cu schimbarea radicala la fata a blogului, ce ai sa faci cu tema veche, o iei pe urma lui Vali si o dai libera la muritori?

  5. Andrei, nu m-am gandit ce fac cu ea. A fost facuta custom de cineva dupa “indicatiile” mele.

Comentează