MANAFU*

Abonamente Evensys

Hai cu mine la meciul Romania – Ungaria!

shutterstock_103153670

Am fost cu bloggeri la petreceri ale bloggerilor, la petreceri de Craciun, de Revelion, de multe alte zile importante. Am facut lansari impreuna, am mers in tari straine , la film, la concerte si in tabere. Nu am fost insa pana acum la un meci de fotbal.

E timpul sa “indreptam” acest lucru. Blogosfera (bloggeri si cititori de bloguri) merge acum la meciul Romania – Ungaria, la invitatia City Insurance. Un meci foarte important.

MERGEM IMPREUNA LA MECI
In urma cu aproape un an, City Insurance devenea noul sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei, intr-un moment important pentru fotbalul romanesc: calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, din Brazilia.

Prin implicarea City Insurance, eu si alti bloggeri (pe care sigur ii cunoasteti) va invitam sa formam un grup numeros de suporteri la meciul de pe National Arena, de vineri.

Am la dispozitie 10 bilete, pe care le ofer cititorilor si bloggerilor pasionati de fotbal sau doar dornici sa vina alaturi de noi sa sustina echipa nationala. Ofer asadar 5 seturi de cate doua bilete.

Locurile sunt intr-o zona foarte buna: categoria I, sector 331.

VINO IN GRUPUL MEU
Pentru ca sunt multi cei care doresc sa vina la meci, lansez o mica provocare. Spune-mi in comentarii de ce doresti sa vii la acest meci si pune o incurajare pentru echipa nationala (optional). Voi alege joi dimineata cei cinci participanti. Fii creativ!

Urmariti si pagina de Facebook a City Insurance. veti descoperi o surpriza zilele acestea.

City Insurance este o societate de Asigurare – Reasigurare care a inceput sa activeze in 2001. Eu i-am folosit pana acum pentru asigurarile de calatorie, insa ofera si asigurari auto, pentru proprietati, in caz de boala etc.

FOTO: “NATIONAL ARENA” VIA SHUTTERSTOCK

***

CONCURSUL S-A INCHEIAT!

Am fost placut impresionat de mesajele trimise de microbisti. Data viitoare voi incerca sa obtin mai multe bilete si sa invit mai multi oameni. Pentru ca acum am doar 5 invitatii duble, am ales 5 nume dintre comentatorii acestui post. Acestia sunt: Bogdana Dobre, Victoria Brulea, Catalin Dobre, Alexandru Ion, Dana Ungureanu. Ii voi anunta pe mail. Multumesc tuturor pentru participare!

75 comentarii

  1. […] #4, alături de mine, mai dau bilete la meci și Vlad Petreanu, Cristian Manafu, Piticu, Cabral și […]

  2. anca says:

    Ok, vreau să vin la acest meci pentru că nu am fost de foarte mult timp la un meci al Naţionalei, de pe vremea când juca pe stadionul ,,Steaua,,, pentru că vreau să văd pe viu atmosfera din tribune, creată de galeria României şi de cea a Ungariei, pentru că încă nu am apucat să văd din interior, stadionul refăcut, pentru că vreau să cânt iar imnul României alături de zeci de mii de oameni. Dar mai ales, pentru că vreau ca şi copilul meu (care are 3 ani şi care abia a învăţat primele strofe ale imnului naţional) să vadă toate astea pe viu. Ar fi pentru prima dată.

  3. gabi says:

    de ce doresc sa vin la meci?
    in primul rand, cred ca orice roman microbist si-ar dori sa mearga la un asa spectacol ;
    in al doilea rand, n-am fost niciodata pana acum pe Arena Nationala…

    cat despre incurajari pt echipa nationala: sper sa le dea Domnul mintea romanului de pe urma…

  4. Bogdana says:

    Pai cu ce sa incep? Cu faptul ca am fost crescuta de un tata fan al fenomenului care si-a crescut fiica proprie ca si cum ar fi fost un fiu :)?

    Sau cu faptul ca am locuit 20 de ani la doi pasi de Ghencea si am respirat numai fotbal? Si ca evident ca nu am ratat nici un meci al nationalei, pentru ca ani buni, toate s-au desfasurat acolo.

    Am trait momente de extaz, am trait momente de agonie (eliminarea cu Slovenia, cand am stat sase ore intr-o ploaie crancena, la tribuna a doua).

    Am stat in peluza la meciul din ’99 cu Ungaria, in perioada nationalei de aur, am strigat tot meciul. In 2001, iar am zis prezent, de data asta la tribuna a doua, iar am trait la maxim victoria. Asa ca, in mod clar, tare as vrea sa mai repet experientele :).

    Echipament avem (tricouri, fulare, tot ce vrei), incrancenare avem, chef de meci avem, tot ce ne mai trebuie este sa ne alegi in echipa ta 🙂

    Incalzirea deja ne-am facut-o prin peluza Stelei (am fost la toate tururile din UCL in vara asta).

    Cat despre urare, simplu, la obiect si direct la tinta: Hai Romania!

  5. “Pentru partida cu Romania (de pe “Arena Nationala” – preliminarii Campionatul Mondial de Fotbal), Federatia de la Budapesta a cerut aproximativ 5000 de bilete. In saptamana disputei, oficialii maghiari vor returna aproximativ 2000 de tichete, din lipsa de interes, informeaza gsp.ro”. Eu sunt roman si ma intereseaza meciul asta pentru ca noi suntem mai buni si sunt sigur ca, inca o data vom demonstra ca, suntem mai civilizati decat ei, usturator administrandu-le un scor demn de aceasta neprezentare. Hai Romania!…Haideti… romanilor!

  6. ancuta alupoaei says:

    Desi fotbalul nu face parte din pasiunile mele, atmosfera incendiara de pe stadion, a celor care isi planifica viata in jurul acestui sport, ma face sa imi doresc sa iau parte la acest meci.

    Hai Romania!

  7. Bacaoanu Mihai Andrei says:

    Vreau sa cant, vreau sa tip – pe unguri nici sa nu-i simt!

  8. Stefan Vasile says:

    In primul rand din dragoste pentru fotbal doresc sa vin la acest meci. Nu vreau bilete, am si eu, vin, mai am si eu unul cumparat special sa-l ofer cuiva si n-am cui. Vreau ca la meciul cu ungaria sa fie stadionul plin de ROMANI ! Pentru ca, in al doilea rand, vreau sa merg la acest meci din orgoliul stramosesc lasat de cei care au facut ca romania sa aiba o suprafata actuala de 238 391 km². HAI ROMANIA! Haideti cu totii acolo!

  9. Victoria says:

    Imi doresc sa flutur steagul Romaniei, sa ma imbrac in galben, sa cant,sa ma bucur, sa fim cu totii..ardeleni, munteni, modoveni, olteni, dinamoviisti, stelisti, rapidesti dar toti ROMANI si sa ne sustinem echipa inca o data, sa-i incurajam sa joace pana la ultimul fluier…VREM SA FIM INVINGATORI!!
    Hai Romania! Hai Campionii!

  10. Vilcea Vlad says:

    In primul rand as vrea sa vin la acest meci sa fiu alaturi de baieti si sa-i incurajam impreuna pentru o noua victorie.In al doilea rand imi doresc sa vin pentru ca ar fii primul meci la care i-as vedea pe viu la treaba pe Piturca si pe baieti.Hai ROMANIA!Hai sa umplem National Arena!

  11. Horia says:

    10 motive pentru care vreau sa fiu martorul acestui eveniment:
    1. pentru ca imi iubesc tara si vreau sa ii incurajez pe baieti pana la epuizare!
    2. pentru ca Ungaria trebuie sa stie ca suntem in stare sa facem o atmosfera infernala din care vreau sa fac parte fizic, nu doar cu sufletul
    3. pentru ca meciul acesta, din varii motive, este o vendetta, adica: suspans, adrenalina si implicare trup si suflet
    4. pentru ca baietii vor face un meci mare care va ramane in memoria colectiva
    5. pentru ca vorbim aici de: orgoliu si mandrie nationala. avem multe de demonstrat
    6. pentru ca este decisiv pentru calificare si pentru astfel de meciuri traiesti
    7. pentru ca iau salariul abia saptamana viitoare 🙂
    8. pentru o vesnica amintire de neuitat!
    9. pentru prezenta lui Manafu, Cabral & other bloggers. Chiar vreau sa il vad pe Cabral strigand : Hai Romania! ”
    10. pentru ca…mai conteaza ? Trebuie sa fiu acolo!

    Incurajarea mea este neaosa dar consider ca este cea mai buna: HAIDETI PE EI PE MAMA LOR!

    si pentru ca am dat like paginii City Insurance si intentionez sa imi fac la ei asigurarea la motocicleta 🙂 )

  12. biaggio says:

    1. La meci pentru ca Nationala e a nostra a tuturor si baietii au nevoie de noi.
    2. Companie placuta, vreme buna, in sfarsit gazon bun (sper), bilet moka (nu ca ar fi foarte scump dar de la bloger iei tot ce iti da);
    Romania Victorie
    Romania Victorie
    Romania Victorie

  13. Vreau sa merg la meci pentru ca inca n-am fost pe National Arena si consider ca ar fi cazul sa sustinem in numar cat mai mare Romania!

  14. Dana says:

    Nu vom fi noi cei ce-or plange,
    Romanii vor iesi la dans.
    Baietii nostri vor invinge,
    Sustinuti de City Insurance .
    Vreau sa merg la meci pentru imi iubesc echipa, pentru ca eu nu-mi huidui baietii pentru greseli ci ii sustin pana la fluierul final, pentru ca eu sunt SUPORTER ADEVARAT! ROMANIA, VICTORIE!

  15. utopianangel says:

    Foaie verde si-o lalea/ Mai las-o in pana mea/ Tre sa batem fratiwere 🙂 )/ Sa strigam atat de tare/ Pan’ la Buda’n deplasare/ Ungurii sa se’n fioare/

    Hai Romania!

  16. Lucian Fodor says:

    Fiind un iubitor al fotbalului in ceea ce priveste echipa Nationala a Romaniei pot spune ca sunt foarte multe motive pentru a te afla in tribunele Arenei Nationale dar motivul cel mai important care il vad eu este acela de a fii alaturi de echipa Nationala mai ales in momentele grele si de a o incuraja indiferent de rezultat. Succes romaniei in drumul spre barajul Campionatului Mondial.

  17. tesio says:

    Nu am vazut stadionul. As vrea sa-l vad!! HAI ROMANIA!!

  18. Roberta says:

    Eu imi doresc un loc in echipa ta, dar nu pentru mine, ci pentru sotul meu care iubeste fotbalul, joaca fotbal (recreativ), respira fotbal. Luna aceasta implinim un an de casnicie si ce super sotie moderna, atenta la nevoile de baza ale barbatului si la placerile lui cele mai de pret as fi eu daca i-as oferi o asemenea surpriza drept cadou?!
    In plan secund, devenind o microbista “prin alianta” consider ca echipa nationala are nevoie de o sustinere activa din partea suporterilor pentru a-i sprijini potentialul de victorie si am incredere profunda in sotul meu ca se poate face auzit.
    Hai Romania!

  19. Haralambie Catalin says:

    Vreau sa MA ASIGUR impreuna cu CITY INSURANCE ca ROMANIA va fi la Rio.

  20. elena says:

    Ultima oara cand am fost la un meci pe stadion a fost la Romania-Olanda cand am luat bataie de la portocali. Acum as vrea sa ma reintorc si sa incurajez echipa nationala si sa strig pe stadion: Romania joaca foarte tare, frate!

  21. fiscutean bogdan says:

    In primul rand te felicit pentru initiativa pe care o ai ! Doresc sa particip la acest meci pentru a incuraja echipa nationala ! Este un meci crucial , este mai mult decat un meci , este o lupta pentru calificarea la mondiale! Este o rivalitate nationala si trebuie sa fim alaturi de tricolori la acest meci ! Am o dragoste aparte pentru ce inseamna tricolorul si vreau sa cant la unison cu toti cei 50.000 de oameni “DESTEAPTA-TE ROMANE” vreau sa imi dea lacrimile cand tot stadionul o sa fie impanzit de tricolor si cand din inimile suporterilor o sa rasune imnul national ! Vreau sa traiesc cu adevarat cele 90 de minute si sa cant inca de la incalzire ” hai ROMANIA”

    SI UN MESAJ PENTRU ECHIPA ” JUCATI CE STITI , ESTE UNUL DIN CELE MAI IMPORTANTE MECIURI PE CARE LE-ATI JUCAT VREODATA! ARATATI CA AVETI SPIRIT DE INVINGATORI SI DE LUPATORI!”

  22. Alin Stoica says:

    Vreau sa vad echipa Ungariei infranta la Bucuresti in fata a 50.000 de romani !
    vreau sa traiesc un moment in care sa fiu MANDRU ca sunt ROMAN !

  23. Adi Mera says:

    Eu doar vreau sa vin.

  24. bucur florin says:

    as dorii sa merg la meci deoarece aceasta echipa a noastra de kre suntem mandrii are nevoie de toti romanii pt a-si indeplinii visul de a merge la cm din brazilia….Hai romania !!!numai cu ajutorul nostru se poate merge la un nivel f inalt!!!alaturi de echipa noastra putem face fatza oricarui meci!!!

  25. Gabriel says:

    Iubesc fotbalul de mic copil,sufletu meu e mereu alaturi deechipa romaniei intodeauna si trebuie sa fiu pe stadion sa sustin echipa tarii mele .

  26. niculae says:

    iubesc fotbalul si la meciul cu ungaria as vrea sa vad 52 de mii de suporteri romani sustinundusi echipa

  27. Papin says:

    De ce vreau sa vin la meci?Hmm..
    Am trait atmosfera multor meciuri mari,dar acesta cu Ungaria poate sa fie meciul generatiei mele.VREAU sa-mi vad tara la un mondial,VREAU sa-i batem pe unguri si VREAU sa fim cei mai buni.
    Romania,steagu’ sus!

  28. cristy says:

    Vreau sa vin la acest meci deoarece pentru Romania poate fi momentul calificarii… cu o victorie acasa impotriva rivalilor , cu 50.000 de oameni pe stadion( printre care sper si eu) care sa strige 90 de minute “Romaniaaaa!!!” …
    Pana acum nu am mers la niciun meci al Romaniei , asa ca sper sa fiu ales.
    HAI ROMANIA !!! IMPREUNA SUNTEM DE NEOPRIT !!!

  29. Ilina Octavian Marius says:

    Pai e simplu !!! De ce vreau sa vin la meci? Pentru a sustine echipa Romaniei, precizez faptul ca nu sunt un fan al domnului “antrenor” Pitruca, dar asta nu ma impiedica sa sustin Echipa Nationala plus ca imi doresc foarte foarte mult sa ajung la accest meci, nu de alta dar jucam cu ungurii 😀
    Mai precizez faptul ca ultima oara cand am fost la un meci ai nationalei, a fost in perioada “Lia Manoliu” cand am jucat cu Danemarca, de ne-au batut cu 5-2. De atunci nu am mai ajuns la un meci al Nationalei, sper ca de data asta sa am norocu sa ajung.
    Hai Romaniaaaa !!! 🙂

  30. Luca says:

    De ce vreau să vin la meci? E simplu, sunt român și-mi pasă !

    ” Vrem să dovedim tuturor în aceste momente grele,tragice pentru întregul nostru popor,pentru întreaga noastră națiune că știm să rămânem uniți ca
    degetele unei singure mâini !!! HAI ROMÂNIA , HAI BĂIEȚII . LUPTĂ PENTRU NOI !! “

  31. Stefan Moise says:

    De ce vreau sa vin la meci?

    Primul motiv este ca primul meci al nationalei la care sunt prezent ar fi cu Ungaria. Conflict cunoscut pe toate planurile, cel putin o sa fie interesant.
    Al doilea motiv este ca fiind fan infocat al echipei Steaua si prezent la majoritatea partidelor, nu o sa fie aceeasi atmosfera, dar sunt curios cat de mult isi scandeaza suporterii romani pasiunea pentru nationala ( sa fim seriosi, suntem optimisti cu vorbele, dar personal cred ca este un meci foarte greu, fiind sportiv cunosc incarcatura unei confruntari internationale, vreau sa compar sentimentele, daca este aceeasi tensiune ca atunci cand ti se canta imnul de pe podium si atunci cand vezi alti oameni care lupta pentru afirmare). Nu mai este acelasi patos in cadrul echipei si daruirea lipseste cu desavarsire, dar sper ca orgoliul national sa fie putin stimulat de prezenta mea si a altor oameni care incurajeaza echipa. Multumim de oportunitatea acestui concurs. Si vorba unui ilustru jucator roman ( Hagi ): “Ai mingea, nu ai mingea, dai la poarta!”

  32. Sunt un iubitor al fotbalului de mic; tata e de vină. Nu ştiu cum şi de ce, m-a făcut să ţin cu Steaua; cruda-mi soartă e că mereu am avut ca prieteni, ca anturaj, numai dinamovişti. Avea tata lipit de uşă un poster, unul uriaş, cu un jucător şi mai uriaş: “Regele” Gică Hagi. L-am întrebat: cine e? Mi-a spus: cea mai mare realizare de care se bucură ţara asta de la Avram Iancu încoace. Ultimul care a dat de pământ bine de tot cu ungurii. Nu-l mai avem nici pe el, nici pe Gică, îi avem pe Chiricheş, Torje şi Maxim, iar odată cu ei speranţa că vom triumfa din nou, pe propriile meleaguri, împotriva lor, a ungurilor ce ne asupreau cândva.

    Sunt un iubitor al fotbalului; dar acesta nu este nici pe departe motivul pentru care vreau să fiu acolo, martor al istoriei. Vreau să fiu acolo pentru că atunci când băiatul meu, nepotul meu mai apoi, mă va întreba, exact aşa cum mi-am întrebat eu părintele, despre o poveste la care am asistat cândva, când obişnuiam să fiu tânăr, vreau ca atunci să-i spun zâmbind: hai să-ţi povestesc cum i-am măcelărit pe unguri! nu cu săbii, puşti sau alte arme, ci cu mingea la picior!

    Cât despre încurajările de care naţionala noastră are atâta nevoie, ele trebuie să reprezinte mai mult decât nişte cuvinte tipărite în grabă. Trebuiesc răsuflate cu putere din adâncul inimii; vineri, 6 septembrie, pe Naţional Arena!

  33. Radu says:

    Din pacate stau prost cu finantele. Ultimul meci al nationalei pe care la care am a fost in Olanda, cand ne-am luat 4-0. Vreau sa merg la meci in primul rand ca sunt patriot, imi iubesc tara si steagul pentru care s-au luptat stramosii nostrii. In al 2lea rand e meci cu bozgorii si trebuie batuti neaparat la cat rau au facut in Transilvania. Nu merg pentru tanase si mai stiu eu ce betivi de jucatori la meci, merg sa ma reprezit pe mine ca roman.Spiritul nationalei s-a dus !Dar noi trebuie sa demonstram ca stim sa tinem steagul sus!

  34. Dobre Alina Elena says:

    Vreau sa merg la meci pentru ca este interesanta confruntarea dintre aceste doua tari. Meciul se desfasoara pe fondul unor dezbateri istorice de zeci de ani privind ocuparea initiala a tarii noastre, dar si pe fondul unor nemultumiri repetate legate de avantajele maghiarilor in Romania. Deci este o lupta cu o semnificatie mai mare decat meciul in sine si se naste astfel ocazia de a observa atitudinile suporterilor.

    Slogan:
    Romania-i tara mea
    N-ai ce cauta in ea!

  35. Cristina U says:

    As dori sa merg la meci deoarece as dori sa ii fac un astfel de cadou sotului meu microbist, alaturi de care am implinit de curand 3 luni de casnicie 🙂 Asta dupa ce tot in acest an am implinit 10 ani de relatie… Nu a fost nici el inca pe Arena Nationala si l-ar bucura foarte tare un astfel de cadou.

  36. Alexandra says:

    In primul rand imi doresc aceste bilete pentru a-i face o surpriza iubitului meu care nu a mai fost la un meci de fotbal si isi doreste foarte mult, in al doilea rand pentru a vedea Arena Natianala, iar in al treilea rand dar nu cel din urma pentru a face galerie si galagie mare… Hai Romaniaaa!!!!!!!

  37. andra says:

    O sa fiu sincera si o sa va spun ca nu sunt innebunita dupa fotbal. In schimb stiu ca iubitul meu este. Isi doreste foarte mult sa ajunga la acest meci si ma innebuneste in fiecare zi. As vrea sa ii fac o surpriza si sa il vad cu adevarat fericit. Cat despre mine,consider ca orice experienta noua este bine-venita. Asa ca,mi-ar face o deosebita placere sa il insotesc pe el la meci. HAI ROMANIA!:)

  38. MIhaela says:

    Vreau demult timp sa ajung la un meci al echipei nationale si nu reusesc din cauza distantei (eu fiind din Tulcea) si din cauza ca de cate ori vroiam sa-mi cumpar bilete..se nimerea sa nu am bani..vreaau la meeeci!!!HAI ROMANIA

  39. Liana says:

    Vreau sa merg la meci pentru ca sunt FATA 🙂 Si cum bine stiti, de obicei, iubitii/fratii/tatii prefera sa mearga cu baietii la meci, nu se gandesc niciodata la noi!
    De aceea as vrea sa-i fac o surpriza fratelui meu (care are deja bilete cu un prieten) si sa apar cu iubita lui la meci! 🙂

    HAI ROMANIA!!!!

  40. A fi pe stadion, înseamnă ocazia unică, ca dintre toți oamenii care se uită la televizor, tu să fi acolo, în inima galeriei și să faci parte din ceea ce se aude la televizor, moment de neprețuit aș spune eu.
    Nu trebuie să fi cel mai mare microbist ca să îți dorești să mergi la meciul echipei naționale. A fi prezent la echipa națională, îți dă satisfacția de a putea cânta imnul național alături de miile de suporteri prezenți, de a fi acolo și a încuraja propria echipă națională, printre suporteri ai diverselor echipe de club, reuniți în sfârșit cu aceași viziune și aceași speranță: Calificarea României și speranța ca după atâția ani, să înaintăm cât mai mult posibil în această competiție!
    Hai România, știu că poți dacă te concentrezi și joci cu atenție și fără greșeli prea mari!

  41. Stoica Adrian says:

    As dori sa merg la meci , impreuna cu prietena mea pentru a fi martor la cel mai frumos moment, respectiv cand ii vom bate pe unguri :X .

  42. daniel says:

    Dac-ar fi sa fiu la meci mi-as dori sa vad spectacol ca de altfel e pacat sa-mi pierd timpul in mocirla si rahat ca de spume si injurii sunt satul pan’peste cap ,mi-as dori ca intr-o zi sa cantam pe stadioane versuri calde poezii sa strigam sa incurajam sa aratam ca stim si asta sa vibram in pas cu totii sa putem fi iar copii sa ne bucuram si basta;mi-e lehamite cand vad atatea vorbe, cancanuri, ocolisuri si dispute si mi-e jena apoi ca toate au fost in van si multe si ca noi ce suntem cateodata laudati ni se pare ca suntem cei mai tari cei mai barbati din pacate asta tine doar o vreme pana maine si apoi de criticat ,bascalie si injurat ne pricepem cel mai bine sa scuipam unde am pupat sa jignim ce-am laudat ,iar de altfel nu-mi doresc sa asist la un circ prostesc sa vad umbre pe teren a ceea ce-am fost odata acea magie adevarata ce te inspira sa strigi din toata puterea :Hai Romania!

  43. Dan Paun says:

    Salut,

    Eu as vrea sa vad meciul pentru ca de foarte mult timp nu am mai fost la un meci al nationalei. In plus imi place sportul in general foarte mult ( nu doar fotbal ) si ma bucur de orice eveniment la care pot participa. Stadionul National l-am vazut si ma bucur sa-l vad de fiecare data. In rest, de ce sa nu ne sustinem nationala ?!
    Dedicatia ar fi asta 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=drdJrYaoNSA

    O zi buna.

  44. cristi says:

    Salut,
    si Eu as vrea sa merg la acest meci pentru ca trebuie sa batem Ungaria, iar cu o galerie formata din Cabral, Piticu, Chinezu, Mariciu, Petreanu, Manafu, Eu & Co, aleasa pe spranceana de City Insurance, Romania va castiga la scor.
    Hai Romania!

  45. pe 16 septembrie implinim 13 ani de la casatorie. ne propuneam, în 2000, ca la fiecare aniversare, sa facem ceva deosebit: sa mergem in munţi, pe stadioane, sa facem turul României, al Europei… Din păcate, nu am făcut decat foarte puţin din toate astea. Poate, anul acesta, Manafu îmi va dărui şi mie o pereche de bilete, la un meci de fotbal, pe un stadion pe care nu l-am văzut pe viu, ci doar la TV. Soţia ar fi surprinsă, iar amândoi am ieşi din starea de amorţeală…
    Hai România!

  46. VICTOR TOMA says:

    FIECARE DINTRE NOI SUNTEM IN STARE SA MURIM PENTRU CULORILE CLUBURILOR NOASTRE SI NI LE APARAM INDIFERENT DE OCAZIE,INDIFERENT DE LOC,INDIFERENT DE RISCURI.
    CU TOATE ACESTEA INDIFERENT DE CULORI AM DEMONSTRAT CU FIECARE OCAZIE (MANIFESTATIILE DE LA UNIVERSITATE,ZAPEZILE DIN IARNA LU’ 2011 ETC.)CA ATUNCI CAND E VORBA DE ROMANIA SI DE ROMANI SUNTEM UNITI PENTRU CA SUNTEM ROMANI.
    ASA VOM FI SI ACUM,UNITI SUB TRICOLOR!!!
    SA UMPLEM NATIONAL ARENA.AU MAI RAMAS TREI ZILE IAR VINERI EARA TREBUIE SA RASUNE STADIONUL SI SA TREMURE CARNEA PE UNGURI (CHIAR SI PE UNGURII DIN FATA TELEVIZOARELOR) ATUNCI CAND NOI ROMANII VOM INTONA IMNUL NATIONAL SI MAI ALES CAND VOM CANTA “TRECETI BATALIOANE ROMANE CARPATII”

  47. Bajenaru Cosmin says:

    Vreau sa merg la meciul nationalei noastre deoarece imi doresc din tot sufletul sa reusim sa ne calificam la Campionarul Mondial din Brazilia si sper sa fac si eu parte din cei 52.000 de romani care cred in sansa aceasta. Imi doresc foarte mult sa merg alaturi de mama mea care isi doreste foarte mult sa vada stadionul. HAI ROMANIA!

  48. Sandulache Ioan says:

    Vreau sa vin la meciul cu Ungaria pentru a-mi sustine tara,deoarece o iubesc foarte mult si sper sa invingem cu Ungaria si sa ne calificam la Mondial dupa multi ani.Doamne ajuta!

  49. Toma Andrei says:

    Exista multe motive pentru care doresc sa ma regasesc printre cei 50.000 de romani ce vor incuraja echipa nationala a Romaniei vineri seara impotriva echipei Ungariei. Ma numar printre oamenii care au crezut in calificare inca de la tragerea la sorti a preliminariilor. Am fost prezent si la meciul impotriva Olandei unde echipa noastra putea obtine mai mult, dar important este ca sansele s-au pastrat si dupa acel meci iar acum suntem foarte aproape de o calificare la baraj. Echipa nationala are nevoie de suporteri precum suporterii au nevoie de performanta echipei nationale! Doresc sa incurajez ROMANIA atat la meciul cu Ungaria cat si la cel cu Turcia pentru ca visul noastru are nevoie de al 12-lea jucator(publicul). Impreuna suntem mai puternici! Hai Romania! Romaniaaa Romaniaaa OLE OLE OLE – asa am sarbatorit ultima calificare la Campionatul European din 2004