MANAFU*

Abonamente Evensys

O husa pentru cei care nu renunta inca la iPhone 5

slim-armor

Astazi mi-am schimbat husa la telefon. Am presimtit eu ceva. Am presimtit ca voi ramane la iPhone 5 si nu voi sari din fata laptopului la anuntarea deja “dezvelitului” iPhone 5S.

Am ales o super husa Spigen Slim Armor de la Mobile Direct. E o husa care are o anumita eleganta, dar care, mai presus de orice, iti apara foarte bine fragilul device. Cand mi-am luat iPhone 5, l-am zgariat un pic in prima saptamana, dupa ce l-am tinut in buzunarul unui sacou alaturi de cheile de acasa. Doar s-au atins un pic.

Am ales varianta Black, insa daca va plac culorile noului iPhone 5C, veti aprecia si husele cu spatele din plastic ABS si invelis din gel moale. Criteriile dupa care am ales, in general, husele de iPhone 5 sunt: designul (trebuie sa fie ceva deosebit) si protectia pe care o ofera (in special in zonele butoanelor’ cele mai multe lasa spatii destul de mari neacoperite, unde pot aparea usor enervantele zgarieturi).

UPDATE: Recomand husa Spigen Slim Armor si viitorilor posesori de iPhone 5S. Apple a pastrat aceleasi dimensiuni si pentru noul model, dupa cum vedeti in specificatiile de mai jos.

sizes-ipnone-5-iphone-5S

4 comentarii

  1. Dusmanul says:

    Salut,

    Daca vrei o husa foarte subtire, poti incerca Desmay – Slight. Are 3mm (parca). Mie imi place prea mult designul la 5 pentru a-l tine intr-o husa butucanoasa.

  2. Eu caut un pic mai multa protectie.

  3. Mircea says:

    Salut.
    Imi poti spune, te rog, cum se comporta husa?
    As dori sa cumpar si eu una. Identica Am gasit un site care o comercealizeaza, inafara de cel specificat de tine, iar diferenta de pret intre cele doua este destul de mare. Din cate am inteles, cei care o vand mai scump sunt importatori oficiali spigen in RO. Exista posibilitatea ca cea de pe mobiledirect sa nu fie originala? Multumesc.

  4. Drago says:

    Salut,

    unde as putea gasi husa de la Desmay (in afara de comanda pe site-ul lor oficial) ?

Comentează