MANAFU*

Abonamente Evensys

15 ani in media, 7 ani pe cont propriu si 5 ani in social media

dreamstime_s_24533218

Octombrie este momentul din an in care fac un mic bilant al activitatii mele. Este luna in care bifez inca un an in cariera mea. Iar anul acesta este un prilej cu totul si cu totul deosebit pentru mine.

In octombrie 1998, am intrat in redactia Ziarului Financiar, cand se forma echipa si se pregatea lansarea cotidianului. Perioada petrecuta acolo mi-a fost o buna scoala, iar oamenii cu care am lucrat si mediul pe care Adrian Sarbu l-a oferit jurnalistilor mi-au dat o buna imagine a jurnalismului modern.

In octombrie 2006, am iesit din presa si am ales sa dezvolt piata de evenimente. Lasam in urma o cariera in jurnalism de care sunt mandru si astazi. Eram la acea data director editorial la Business Media Group, unde coordonam trei publicatii: Biz, Stuff si Campaign. De sapte ani asadar organizez conferinte, seminarii si evenimente de networking alaturi de Evensys. Si cred ca am avut un rol major in cresterea domeniului.

In octombrie 2008, am pornit pe un al doilea drum pe cont propriu. Am lansat o firma de consultanta si training in social media si PR online. De atunci am avut ocazia sa sustin cursuri in-house pentru aproape 20 de organizatii (comerciale sau institutii diverse) si sa ofer idei si sa derulez campanii pentru o serie lunga de companii (mari si mici).

Nu stiu cum va simtiti voi cand va faceti bilantul personal, dar pentru mine toti acesti ani au fost ca o calatorie intr-un rollercoaster, in care am strigat fara oprire: Mai vreau, mai vreau, mai vreau!”.

© Digitalpress | Dreamstime.com

11 comentarii

  1. Marius C. says:

    Felicitari!

  2. Felicitări pentru cariera de succes şi … la mai mult, la mai sus, la mai bine!

  3. Natural says:

    Pai ca dovada ca ai facut bine ce ti-ai propus si noi zicem tot asa: mai vrem, mai vrem! Spor!

  4. Adi Domocos says:

    Felicitari pentru realizari si bafta in continuare la urmatoarele evenimente.

  5. Petre says:

    Felicitari si la cat mai multe realizari!

  6. Sabina says:

    Multumim pentru tot si la mai mare!

  7. Livia says:

    Felicitările mele sincere! 🙂 Multă baftă pe viitor!

  8. Manuel says:

    Felicitari. Sa te revedem si peste 20 de ani!

  9. coriolan says:

    Felicitari, si multa bafta pe viitor…

  10. Oana says:

    Felicitari pentru activitatea ta, Cristi! Mi se pare foarte adevarat ce spune Catalin Tenita (fondator Zelist) in mini-intreviul pe care l-a acordat alaturi de alti cativa membri ai juriului Wekstock pe Social Media Geek http://goo.gl/4onbap:

    ”An de an Webstock a crescut și la capitolul concurs de proiecte și la capitolul prezentări/activități. Și asta e în primul rând meritul lui Cristi Manafu si a echipei sale de la Evensys care fac an de an o chestie fabuloasă: un festival cu 6-700 de oameni, în condiții excelente, complet gratuit. Peste ani și ani, când se va scrie o istorie a Internetului în România Cristi Manafu va fi trecut, fără nici o îndoială, ca cel mai important promotor/factor de coagulare al industriei.”

  11. Ivona says:

    felicitari pentru tot! absolut impresionant!

Comentează