MANAFU*

Abonamente Evensys

Ma ajutati sa ajut din nou?

dreamstime_s_2864743

M-am bucurat de mult sprijin din parte celor care citesc sau ajung din cand in cand pe acest blog. M-am bucurat sa vad cum omaneni obisnuiti sau din companii raspund apelurilor facute de mine. M-am bucurat sa vad cum probleme mai mari sau mai mici isi gasesc rezolvarea.

Am cerut ajutorul si l-am primit. Am cerut ajutorul nu pentru mine, ci pentru oameni cu probleme, cu provocari, cu neajunsuri. Am cerut ajutorul pentru cauze sociale sau personale.

Si aproape de fiecare data am dat ceva inapoi, caci nu poti cere cuiva sa te ajute fara sa contribui si tu cu ceva. Mi-am donat blogul, mi-am donat timpul.

Cand am scris postul despre “Lumina pentru Ursici“, am spus companiilor: “Va ofer un spatiu de comunicare pe blogul meu!”. Doua mari companii au raspuns apelului meu: L’Oreal si Petrom. Fiecare a facut o donatie pentru Ursici, iar eu ii voi gazdui pe blogul meu.

Imi donez din nou blogul!
La Brasov, Manuel Cheta a initiat cauta sa stranga rechizite pentru cei 35 de copii de care are grija Fundatia Agapedia. Suma nu este mare. E vorba de 3.000 de lei.

Il cunosc pe Manuel. E un om bun, un om care a sprijinit multe din actiunile mele si vreau acum sa il spijin la randul meu. Ofer de aceea unei companii un banner (125×125 px) si un post despre orice subiect doreste in schimbul unei donatii de 150 de euro in contul initiativei, timp de 45 de zile. Ofer un alt banner (300x250px) si un post, pentru aceeasi perioada, contra sumei de 500 de euro.

Ii rog pe cei interesati sa ma contacteze pe mail sau prin formularul de contact.

© Sparkia | Dreamstime.com

4 comentarii

  1. Manuel says:

    Multumesc de ajutor. Cu mai multe maini care ajuta sunt sigur ca pana pe 21 octombrie vom avea toate rechizitele la un loc. Un real ajutor pentru cei de la Agapedia, care se bucura si de un ghiozdan primit pentru copii ce ii au in grija. Thanks 😀

  2. […] astazi, ca uneori parca chiar se aliniaza planetele singure, am vazut articolul lui Cristi Manafu si am decis ca este exact ce cautam. Nu am nevoie de banner sau articol, ca la cate a facut Cristi […]

  3. […] decis pana acum sa sprijine campania, printre altii Cristi Manafu si […]

  4. […] să mulțumesc și lui GCM, Manafu, Mirunei, Cameliei, Haotik și Business Charity pentru acoperirea media online ce au […]

Comentează