MANAFU*

Abonamente Evensys

Windows 8.1, disponibil gratuit si in Romania

windows_81_lansare

Am ajuns mai devreme la lansarea Windows 8.1 in Romania, asa ca am avut parte de un tur “privat” al dispozitivelor pregatite de gazdele serii, Tudor si Petru, pentru valul de jurnalisti si bloggeri tech. Si le-am impartasit entuziasmul.

Noua versiune, bine primita si de public, mizeaza pe experienta personalizata si accesul gratuit din Windows Store. Asadar, utilizatorii Windows 8 pot face update-ul fara costuri suplimentare, iar cei care au dat feedback celor de la Microsoft vad acum ca sfaturile lor au fost intr-o buna masura ascultate. Tudor a tinut sa imi arate ca butonul Start a revenit pe ecrane. Utilizatorii de Windows probabil ii inteleg foarte bine bucuria.

Mi-au atras atentia cautarea avansata si afisarea simultana a patru aplicatii in acelasi ecran. Bing Smart Search permite cautarea pe device si pe Internet, indiferent de continutul dorit (aplicatii, foldere, fotografii sau site-uri). Si dispunerea rezultatelor cautarii este inedita. Iar daca ai un ecran mare, iti va placea sa operezi in acelasi timp in 3-4 “spatii de lucru”.

In plus, noua lansare e sustinuta si de o serie de gadget-uri produse de partenerii companiei: tablete, laptop-uri, device-uri 2-in-1 sau all-in-one.

Poti afla mai multe despre Windows 8.1 vizitand blogul oficial Windows.

Foto: Radu Dumitru

2 comentarii

  1. Bogdan says:

    Pretul Windows 8.1 Pro pentru Europa mi se pare mult prea mare fata de cel din SUA, 279 Euro – 1200 lei fata de 200 dolari – 645 lei.

  2. Mihai says:

    Cel mai bun update de la Windows8 e trecerea la Windows7.

Comentează