MANAFU*

Abonamente Evensys

Petrece cu stil de Halloween, la Promenada

OK-Corral

Halloween a devenit o “sarbatoare” din ce in ce mai cool in Romania. Oamenii s-au straduit zilele acestea, mai mult ca oricand, sa gaseasca costume cat mai fistichii, sa gateasca prajituri “insangerate” si sa aleaga cea mai ciudata petrecere. H&M are o colectie de haine pentru copii cu scheleti si vrajitoare. In gradinite, personajele scary sunt mai apreciate decat personajele din benzile desenate. Si exemplele pot continua.

Noul centru comercial Promenada a intrat in spiritul Hallowen si a pregatit, in acest weekend, o serie de evenimente pentru adulti si copii deopotriva.

Casuta Povestilor (30.10 – 3.11) – Copiii pot lua parte la ore de lectura cu un actor care le va citi povesti de sezon.

Show multimedia (Vineri 1 noiembrie, de la 20.00) – Adultii sunt invitati seara, pe terasa, la un „after-work party”, un spectacol audio-vizual inedit cu OK Corral (foto) si Underconstruct.

Parada de Haloween (Sambata, 2 noiembrie) – Un eveniment inedit dedicat intregii familii. Chiar si animalelor de companie. Cu totii sunt invitati de la 11.00, iar cele mai inspirate costume vor fi premiate. Totul se va petrece la intrarea pietonala din Calea Floreasca.

Blogul Manafu.ro are un parteneriat cu centrul comercial Promenada. Am avut deja acces in spatele usilor inca din faza de constructie, iar acum, dupa lansare, voi prezenta pe blog evenimentele de la Promenada si multe din lucrurile interesante pregatite pentru bucuresteni. Va invit sa urmariti si hashtag-ul #promenadaro pe FacebookTwitter si Instagram.

Comentează