MANAFU*

Abonamente Evensys

Flanco face Black Friday offline

flanco black friday

Am spus in cateva ocazii ca anul acesta vom avea multe de invatat din Black Friday. Nu doar din decalarea sesiunii de shopping, ci si din implicarea puternica a mediului offline in aceasta “sarbatoare”.

Cel putin pe piata Electro IT, unde se cheltuie cei mai multi bani de Black Friday, oamenii asteptau sa vad anunturile marilor jucatori. Flanco a luat o decizie indrazneata si inedita deopotriva. In 2013, Black Friday va avea loc doar in magazine. Da, in spatiul clasic, in toate cele 82 de magazine din tara. Mai mult, orarul a fost prelungit cu 4 ore, iar majoritatea magazinelor se vor deschide incepand cu ora 6:00 (AM). Unele reduceri vor ajunge pana la 80% pentru unele produse (electrocasnice mici si accesorii)

Catalogul clasic de magazin este dedicat exclusiv Black Friday si poate fi consultat online si aici: Catalog Flanco Black Friday (PDF). Trebuie sa stiti ca pe langa produsele din catalog mai exista inca 2 mii de obiecte la reducere, iar stocul total se ridica la peste 450.000 de unitati.

Si daca unii isi suplimenteaza numarul de servere de Black Friday, Flanco si-a asigurat resursele umane pentru a micsora timpul petrecut la finalizarea tranzactiei in magazin. Compania a suplimentat numarul consultantilor de vanzari cu 30% si a dublat numarul caselor de marcat. Astfel, procesul de facturare din magazine, de Black Friday la Flanco, este estimat in medie, la 2 minute. Pentru cumparaturile de Black Friday, Flanco asigura transport pana in casa, in maximum 72h.

Sunt unul dintre sustinatorii Flanco la Black Friday 2013. In aceste zile vor urma si alte anunturi, asa ca va propun sa ramaneti aproape de blog si de conturile de Twitter si Facebook ale Flanco. Am lansat, de asemenea, si un concurs cu un premiu interesant. 

2 comentarii

  1. Cristina says:

    La fel de interesante au fost si deciziile celor implicati in programele de afiliere, care au micsorat sau anulat comisioanele pentru aceasta perioada.
    Daca decizia Flanco mi se pare gandita pentru a eficientiza procesul de cumparare, cealalta m-a luat un pic prin surprindere…

  2. Natural says:

    Felicitari pentru Flanco! Ciudata chestia cu afilierea, mai ales ca era o portita de scapare pentru atatea servere suprasolicitate.

Comentează