MANAFU*

Abonamente Evensys

Whisper, reteaua sociala fara identitate

whisper

Ne-am creat pe Facebook o anumita identitate, desi parem foarte reali, avand numele si pozele noastre afisate la vedere. Ne exprimam cu multe clisee, vrem sa fim perceputi intr-un mod anume, cautam anumite reactii. Este felul nostru de a fi pe Facebook. Dar cum am fi noi daca pe Facebook nu am avea nume si poza, daca nimeni nu ar sti cine suntem? Am fi reali, cinstiti, deschisi cu adevarat?

Whisper este o retea sociala pentru smartphones (iOS), care nu cere date de contact, poza sau alte informatii personale. Avem nevoie doar de un “nickname”. Socializarea se face prin fotografie si text, de obicei, prin mesaje scurte atasate unor imagini deja existente pe Whisper.

Dupa ce intram in retea, alegem un mesaj, apoi o fotografie si imediat vedem status-ul “live”. Este un mediu pentru cei care vor sa isi exprime gandurile ascunse sau sa impartaseasca lucruri nespuse, care de multe ori ne reprezinta mai mult decat pozele cu pisici, cu feluri de mancare sau citate celebre. Whisper a atras pana in prezent 4 milioane de utilizatori.

Comentează