MANAFU*

Abonamente Evensys

YouTube a inceput sa faca curatenie in comentarii

dreamstime_s_14640829

YouTube incearca sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura. Vrea sa faca curatenie in comentariile sale si cauta sa scoata in fata cat mai mult Google Plus, reteaua pe care aproape nimeni nu o foloseste.

De cateva zile, nu mai putem comenta pe YouTube fara sa ne conectam contul personal la Google Plus, ceea ce va conduce, printre altele, la identificarea noastra ca autori. Cu ceva timp in urma “guesstimam” ca 1/10 dintre utilizatori are o identitate reala. Daca as face un sondaj pe o baza mare de conturi, probabil as ajunge la 1/20. Vestea buna e ca putem in continuare comenta cu un nickname. Toate instructiunile sunt aici.

In plus, sistemul de afisare a comentariilor a fost schimbat, ceea ce a creat confuzie si un val de nemultumiri. Si chiar un clip simpatic.

Desi nu apreciez schimbarile majore in retelele sociale, curatenia pe YouTube trebuia facuta. Lumea se va obisnui cu ele si la un moment dat le va uita sau ierta. Pe asta s-a bazat si Facebook la fiecare schimbare ori greseala.

(Am contul de YouTube legat de Google Plus de ceva vreme, deci nu pot verifica oprirea vechiului sistem de comentarii. Imi poate confirma cineva?)

© Sebastian Czapnik | Dreamstime.com

2 comentarii

  1. Maria says:

    Iar Facebook a inceput sa desfiinteze conturi la greu ! Tot ce nu are poze reale sau detalii verificabile a desfiintat in ultima perioada. Toti prietenii mei se plang !

  2. motanes says:

    Am comentat, acum, pe YT fără legătură cu G+. Merge. Încă.

Comentează