MANAFU*

Abonamente Evensys

4 motive pentru a participa la PR Forum

946690_163879323778457_28056925_n

Pe 26 si 27 martie, Evensys organizeaza la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cea de-a 8-a editie a PR Forum, cea mai veche si mai mare conferinta de comunicare si relatii publice din Romania. Evenimentul include si PR Academy, o platforma de workshop-uri intensive dedicate comunicatorilor.

Anul acesta, mai mult ca oricand, ne-am pregatit cu tot ce este mai nou si mai important pentru companiile si agentiile active in PR – indiferent ca vorbim de Brand, Internal sau External Communication. Este o editie pe care cei din companiile mari nu trebuie sa o rateze. Iata de ce:

EXPERIENTA INTERNATIONALA
Invitat special al PR Forum este Paul Holmes, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de comunicare din lume, autorul Holmes Report si presedintele SABRE Awards. Alaturi de el vor urca pe scena evenimentului Pascal Beucler, Senior Vice President & Chief Strategy Officer, MSLGROUP, si Boris Beker, Managing Partner, Chapter 4 Group.

TENDINTELE INDUSTRIEI
Unii dintre cei mai cunoscuti oameni de PR din Romania vor aduce in prim plan tendintele care conteaza acum in comunicare. Participantii vor afla care sunt oportunitatile momentului si cum sa faca fata provocarilor mai mult sau mai putin neasteptate.

SEMINARII NOI
Seria de sase seminarii din prima zi a evenimentului include atat subiecte noi, nedezbatute pana acum in evenimente locale (Viral PR, Influencers Relations etc), cat si teme de interes actuale (Corporate Communication, Strategic Planning etc).

WORKSHOP-URI INTENSIVE
Cele cinci seminarii alese pentru PR Academy vor oferi doza necesara de creativitate si solutiile practice pentru provocarile majore din comunicare. Platforma de cursuri intensive se adreseaza celor care au mai putin timp la dispozitie si mai multe lucruri de rezolvat.

4 comentarii

  1. […] 4 motive pentru a participa la PR Forum: experiența internațională, tendințele industriei, seminarii și workshop-uri. […]

  2. Dan Trofin says:

    este unul dintre evenimentele deosebite, in spatiul comunicarii si al relatiilor publice ! felicitari, organizatorilor !

  3. […] Cristian Manafu: […]

  4. […] Felicitări, Cristi Manafu și echipa Evensys pentru organizarea evenimentului! Mulțumesc totodată pentru implicare și pentru experiență! […]

Comentează