MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum va arata masina viitorului?

Screen Shot 2014-03-13 at 20.46.01

Batman! Ar putea fi masina lui Batman din urmatorul film! – asa arata conceptul LF – NX Turbo prezentat in 2013 la Tokyo Motor Show. Dar ar putea fi si noul trend in designul auto?

De multi ani, de foarte multi ani asteptam masina viitorului. Dar parca intarzie sa apara. Sa ne uitam doar la cateva exemple din anii ’80, ’90, 2000 (vedeti mai jos). Desi aratau foarte bine, ele nu au reusit sa influenteze generatiile viitoare. Probabil exista o explicatie serioasa pentru care designul auto evolueaza atat de greu.

Mai tot ce intalnim in acest moment pe strazi poarta elemente de design lansate in ultimii 5 – 7 ani. Probabil vor mai trece cel putin 3 ani pana vom “simti” din nou o schimbare. Dar care va fi tendinta in design atunci? Vedeti masina lui Batman pe strazi? Vedeti aceste elemente de design sculptate pe urmatoarele modele de masa?

Site-ul Motor Trend remarca dupa Detroit Auto Show 2014 ca mai toate concept car-urile prezentate au fost reprezentari ale modelelor care vor intra in curand pe liniile de productie (si mai putin demonstratii de maiestrie in design). Poate producatorii au incetat sa mai viseze la “avioane”. Nu insa si consumatorii. Eu sunt unul dintre ei.

1 comentariu

  1. Alex Dumitru says:

    E oarecum directia in care merge Lexus cu seria RX.

    http://www.lexus.co.uk/img/RX-450h_tcm880-1136108.jpg

Comentează