MANAFU*

Abonamente Evensys

Duel cinematografic: filme de actiune vs filme de dragoste

cinema

Fara o introducere siropoasa, vreau sa fac o invitatie inedita cinefililor. Vreau sa va invit la o seara de film de actiune, la cel mai cool cinematograf in aer liber din Romania. Pe terasa Promenada.

Pe 23 mai, intr-o seara de vineri (numai buna pentru o sesiune de relaxare filmica), voi deschide micro-festivalul de film “Care PE Care“. Dar sa va spun mai intai cum a aparut ideea.

PROVOCAREA
In urma cu jumatate de an, la deschiderea Promenada, Cristina Bazavan a avut curajul sa ma provoace la un pariu. Mi-a spus ca filmele romantice sunt apreciate mai mult decat cele “pentru barbati” si de aceea, pe timpul verii, la Promenada, ar trebui sa ruleze numai “siroposenii”. Astazi a definit chiar pe blogul ei ce inseamna “pentru barbati”:

“filmele de actiune sunt vijiieli de masini si scrisnete de roti, ma rog si ceva decoltee si picioare lungi, ca pina si James Bond avea nevoie de ceva iubire ca sa faca fatza provocarilor vietii”

Cei mai multi cititori ai blogului stiu ca sunt un om linistit si nu raspund loviturilor sub centura. Insa de data aceasta, am zis DA. Eu chiar cred ca filmele de actiune sunt mai importante decat cele romantice. Si vreau sa ii arat Cristinei ca am dreptate. Prieteneste.

INVITATIA
Cum spuneam la inceput, pe 23 mai, cand se insereaza, voi proiecta doua filme pe care as dori sa le aleg impreuna cu voi. Intrarea este gratuita, iar spatiul este foarte incapator, asa ca ne vom intalni cu multi cunoscuti.

2 comentarii

  1. Ovidiu says:

    Trainspotting, Reservoir Dogs, The 51st State, Pulp Fiction 😀

  2. Șerban says:

    – Eternal Sunshine of a Spotless Mind
    – Resident Evil (2002)

Comentează