MANAFU*

Abonamente Evensys

Objects of Desire: LG G3

Anul 2014 ar trebui sa fie anul LG in lumea smartphones. De ce? Pentru ca de anul trecut brandul a reluat lupta cu deja consacratii Apple, Samsung si HTC, odata cu lansarea modelului G2. Acesta a fost in opinia multora cel mai performant smartphone al anului trecut. In aceasta seara, LG a anuntat lansarea G3, care a primit deja titlul de “telefonul cu cea mai rapida camera foto din lume”.

Iata si specificatiile cele mai importante ale G3, primite direct de la LG:

  • Ecran de 5.5 inci Quad HD cu 538ppi și o rezoluție a ecranului de patru ori mai mare decât cea a unui ecran HD și aproape de două ori mai mare față de cea a unuia Full HD.
  • Camera de 13MP SOI+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revoluționar Laser Auto Focus care poate face poze deosebit de clare într-o fracțiune de secundă, față de timpul necesar unei camere convenționale.
  • Design-ul este metalic lucios pe partea din spate si nu lasă amprente după folosire, aspectul în ansamblu fiind deosebit.
  • Forma de arc se simte extrem de confortabil într-o singură mână și integrează design-ul inovativ cu butonul din spate.
  • Interfața pentru utilizator reproiectată grafic se integrează în conceptul Simple is the New Smart al noului LG G3.

Daca ar fi sa trec pe Android, cu G3 as incepe. Voua cum vi se pare?

1 comentariu

  1. Alex Neagu says:

    Jos palaria, LG ! Spre deosebire de Sony si Nokia ei par sa inteleaga piata si sa stie cum sa o cucereasca.

Comentează