MANAFU*

Abonamente Evensys

Telefoane noi: OnePlus One

oneplus

Cum e sa vrei sa cumperi un smartphone si sa nu o poti face pentru ca nu ai invitatie? Da, pentru a cumpara telefonul OnePlus One, ai nevoie de o invitatie din partea unui persoane care are deja telefonul. Ideea imi aduce aminte de inceputurile Gmail si pare de neconceput astazi pe o piata atat de competitiva cum este cea a telefoanelor.

Dincolo de acest “gimmick” de marketing, OnePlus One a creat senzatie cu dotarile sale. Unii spun ca bate HTC M8, altii ca e mai rapid decat Galaxy S5 sau ca e un “Nexus Killer”. Cateva specificatii ar fi: procesor 2,5 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801, 3GB RAM, ecran de 5,5”, rezolutie 1080 (441 ppi), camera de 13 MP in spate si de 5MP in fata, baterie de 3100 mAh. Si ar mai fi de mentionat si pretul: 299& (16 GB) si 349$ (64 GB).

Isi ia cineva?

14 comentarii

  1. sebastian says:

    ai uitat sa spui ce e mai important : este primul produs oficial produs in colaborare cu cyanogen, creatorii celebrelor romuri android.

  2. sebastian, multe dintre detalii sunt importante doar pentru cativa oameni. user-ul general nu pune pret pe multe lucruri care ne incanta pe noi. parerea mea.

  3. Sebastian says:

    Probabil insa la acest telefon in particular asta era marea noutare. Dupa cum sti chinezii fac o gramada de telefoane cu steroizi si unele chiar aratoase dar majoritatea au cam aceleasi specificatii, design, android cu un chici de interfata peste.
    Cyanogen Phone asta da iese cumva din multime iar userul general de azi este mult mai documentat si tehnic decat acum sa zicem 3 ani .

  4. Claudiu says:

    User-ul general nu va cauta telefonul OnePlus. La fel cum nu cauta Nexus. Aceste telefoane sunt de nisa. Nexus e cautat pentru ca vine cu un Android curat (pentru persoanele care vor sa primeasca update-urile atunci cand sunt lansate de Google) .
    OnePlus va fi cumparat de acei useri interesati de customizarea rom-ului CyanogenMod. Al doilea motiv ar fi pretul. Specificatiile tipa High end, pretul nu.

    Au creat o target destul de mare cu campania lor Phone Smash. Google zice ca nu e chiar un “telefon de care nu a auzit lumea” .

  5. Ion says:

    Sebastian, iuzaru e prosti.

  6. domnilor, eu va multumesc pentru comentarii si sunt in mare de acord cu voi… trebuie sa acceptam ca dincolo de noi, multe din conceptele de pe piata sunt necunoscute.

  7. Șerban says:

    Merită aruncat un ochi și pe articolul ăsta: http://phandroid.com/2014/04/28/oneplus-one-oppo-deception/

  8. Bucur says:

    Daca nu scriai tu ai despre el nici ca nu auzeam de el. Mult succes celor care il cumpara :))

  9. Dumitru says:

    Asa, toate bune. Invitatii de unde si cum? Ca pare de cumparat desteptu’ asta de telefon. 😀

  10. Petre says:

    Vreau o invitatie.

  11. alex says:

    cristian vezi ca ai gresit densitatea pixelilor este fix 401 nu 441…

  12. lvnatic says:

    Personalizare! PER-SO-NA-LI-ZA-RE!
    De unde naiba scoateți termenii ăștia “customizare”? Romanul care a rostit prima data căcatul asta de englezism merita împușcat.

  13. catalin says:

    salut Cristian. Ai cumva o invitatie in plus. As dori sa il comand. Multumesc.

  14. banu mirel says:

    exista posibilitatea sa cumpar acest telefon?

Comentează