MANAFU*

Abonamente Evensys

Vino cu prietenii tai la serile filmelor in aer liber!

terasa promenada mic

Stiu ca am vorbit foarte mult despre “Care PE Care” si cu siguranta nu veti “scapa”, in zilele urmatoare, de proiectul initiat impreuna cu Cristina Bazavan. Va pot spune ca e un super-efort de echipa si ca organizarea unui event cinematografic in aer liber te consuma mai mult decat o conferinta facuta intr-un hotel de 5 stele. Te consuma pentru ca vrei sa oferi prietenilor si tuturor celor care vor veni la Promenada o seara foarte frumoasa. Cu filme bune si multi cunoscuti.

PROGRAMUL “CARE PE CARE”
Vineri, 23 mai – Seara comediilor si a filmelor de actiune
21:00 – Now You See Me (US 2013)
23:00 – We’re the Millers (US, 2013)
Doresti sa participi? Confirma aici

Sambata, 24 mai – Seara dramelor si a filmelor romantice
21:00 – Breakfast at Tiffany’s (US, 1961)
23:00 – Untouchable (FR, 2013)
Doresti sa participi? Confirma aici

Participarea in cele doua seri este gratuita.

CINEMATOGRAF IN AER LIBER
Zona cinematografului in aer liber poate primi pana la 600 de speactatori. Dotarile tehnice sunt de ultima generatie. Filmele vor fi vizionate in format HD, datorita unui proiector outdoor unic in Romania, Roadie HD+35K 1080 HD DLP, denumit si “The World’s Brightest, Best HD Digital Projector”. Sonorul este asigurat de un sistem L-ACOUSTICS, pe care il folosesc in concerte Metallica, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, P!nk, Swedish House Mafia.

Acest micro-festival de film face parte din seria de evenimente “Vara asta sunt PE”. Mall-ul din Floreasca pregateste numeroase surprize, astfel ca intre 16 mai si 14 septembrie vizitatorii vor avea parte in fiecare seara de evenimente cu intrarea libera: seri tematice de filme, karaoke cu trupa, stand-up si improvizatie, concerte, transmisiuni live ale meciurilor Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, Festival de Teatru si Festival de Muzica Lejera. Pentru programul complet urmariti noul site si pagina de Facebook.

Partenerii media sunt: RegieLive, Filme Tari, Blog de Cinema, Anzhela Movies, Edge and Back.

4 comentarii

  1. […] ca, daca nu stiati, doi oameni cu o prezenta activa in mediul online romanesc, Cristina Bazavan si Cristian Manafu, au initiat alaturi de Promenada Mall micro-festivalul de film intitulat “Care PE Care […]

  2. […] Mai multe detalii despre aceste două seri de filme găsiți aici: Care PE Care […]

  3. […] Vineri, 23 mai, filme propuse de Cristi Manafu […]

  4. […] aseara la “Care Pe Care -Seara filmului de actiune“, la Promenada (si ii multumesc lui Cristian Manafu pentru […]

Comentează