MANAFU*

Abonamente Evensys

Clotier.ro da 1.000 de tricouri pe Facebook!

desprenoi_feature_586x404

Pentru ca imi plac initiativele, ideile noi si mai ales pentru ca imi doresc sa vad ceva mai multa diversitate in peisajul comertului online de la noi, va invit sa faceti o vizita pe Clotier.ro, cel mai nou site de fashion de la noi.

Clotier propune momentan un stoc destul de mic de produse, insa am incredere ca pe  viitor acesta va creste. Ce mi se pare deosebit la site este serviciul de consiliere si tinutele oferite spre vanzare. Cumva incearca sa rezolve lipsa de inspiratie de moment sau lipsa experientei in materie de stil. Cu alte cuvinte, Clotier ne vinde tendinte.

Dupa ce dati un click pe site, va invit si la concursul lor cu 1.000 de tricouri gratuite. Il gasiti aici!

Sursa foto: Clotier.ro

3 comentarii

  1. vipe says:

    Urata treaba.
    In primul rand concursul nu este prea bine organizat pentru ca nu exista o pagina unde sa fie listati castigatorii. Plus de asta se primeste un voucher dar e conditionat de “Voucherul este valabil în perioada 11 Iunie 2014 – 10 Septembrie 2014 pentru cumpărături de minim 199 RON”.
    Adica plateam 10 lei pentru un articol dar ca sa testez. e imposibil sa ma arunc cu 199 lei pe un magazin nou.

  2. Clotier says:

    Buna, Vipe,

    Multumim pentru feedback. In fiecare zi vei gasi pe pagina noastra de Facebook lista castigatorilor din ziua precedenta.

    Noi te invitam cu drag pe http://www.clotier.ro. Cu siguranta o sa gasesti haine care sa te inspire sau care sa iti completeze sifonierul. In plus, in aceasta perioada, beneficiezi de transport gratuit.

    Zi cu inspiratie 🙂

  3. cezar says:

    Am primit cadoul oferit de clotier , multumesc ca ati fost corecti . Alte siteuri sau magazine la care am participat , nici in ziua de azi nu am primit premiile.
    Felicitari ! Tineti-o tot asa . Bravo.

Comentează