MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa iti incepi cariera cu dreptul

Genpact-Learning-Center_11

Cand esti la inceput de cariera, iti pui cel mai adesea intrebarea “Unde ma angajez?”. O intrebare care de in foarte multe cazuri, poate in cele mai multe, isi gaseste raspunsul prin “Oriunde gasesc de lucru!”. Am fost si eu acolo, asa ca vorbesc din experienta.

Astazi insa exista foarte multe oportunitati de dezvoltare corecta, ce pornesc de la programe de internship bine conturate, pana la programe de angajare pentru proaspat absolventi.

Primii pasi alaturi de Genpact
Saptamana trecuta am petrecut cateva ore alaturi de oamenii de la Genpact, una dintre cele mai mari companii din lume, care activeaza pe partea de management al proceselor de afaceri. Doar ca sa va faceti o idee, in Bucuresti au 1.600 de angajati, iar la Cluj lucreaza 700. La nivel European, compania este prezenta in 5 tari, avand 12 centre operationale si un numar total de 3600 angajati, ce furnizeaza servicii pentru mai mult de 50 clienti, in 20 de limbi diferite.

Numai in ultimii doi ani, peste 200 de proaspat absolventi au intrat in programul de instruire Gateway, dupa care au ramas in cadrul companiei, ocupand diverse pozitii. Urmeaza apoi Wave, modulul ce se ocupa de dezvoltarea tinerilor manageri din companie, pe o durata de 18 luni.

Genpact se lauda cu o rata mare de promovari interne, de peste 60% pe an. In plus, angajatii care aleg relocarea in alte centre ale Genpact pot fi sustinuti financiar, iar cei care isi doresc sa urmeze anumite cursuri si training-uri beneficiaza de sprijin, prin co-finantare. Bugetul anual de training al Genpact se ridica la aproape un milion de dolari.

Vizita mea a avut loc in Europe Learning Center, noul centru de training al Genpact, unde vor fi pregatiti angajatii companiei din toata Europa. Amplasat in Iride Business Park, centrul are o suprafata totala de 600 de metri patrati si include doua sali, cu o capacitate totala de 160 – 180 de participanti simultan, spatii flexibile, modulare, incluzand biblioteca si zonele de relaxare.

Genpact este printre cei mai mari angajatori din Romania si creste continuu, avand in acest moment peste 300 de pozitii deschise doar la nivelul centrului din Bucuresti. Daca vrei sa inveti business, daca vrei sa vezi ce calitati te recomanda in mediul de afaceri si care este proiectia carierei tale viitoare, intra in Gateway. Trimite un e-mail aici:  [email protected]. Din acel moment vei sti mult mai bine incotro sa indreapta cariera ta!

***

Blogul Manafu.ro face parte din campania de comunicare a Genpact Europe Learning Center.

Genpact-Learning-Center_5

Genpact-Learning-Center_6

3 comentarii

  1. Bitu Mihai says:

    Nici un resultat gasit la “Job openings”…

  2. Gabi says:

    Da. SUA, India si cam atat.

  3. ana says:

    Trimite un email la [email protected], asa scrie la sfarsitul articolului. As adauga cu cv-ul atasat. Ati incercat asa? 🙂

Comentează