MANAFU*

Abonamente Evensys

Facebook face un pariu ambitios cu Slingshot

Ce ii mai trebuia lui Zuckerberg o noua jucarie? Probabil asa au exclamat mai multi dupa ce au auzit de noua lansarea in familia Facebook. Slingshot este o aplicatie pentru smartphones (iOS si Android) care ne propune un nou mod de a comunica prin foto si video. O comunicare bidirectionala garantata. Un utilizator trimite o imagine sau o inregistrare cuiva. Acesta poate vizualiza continutul numai dupa ce a creat si trimis la randul sau o fotografie sau un video.

Din pacate, Slingshot nu este momentan disponibil in Romania.

13 comentarii

  1. Șerban says:

    Un blogger de talia ta e bine să fie informat. Observ că ai ratat articolul meu http://www.facebook.com/facebook-slingshot unde am prezentat un hands-on Slingshot și am oferit, pentru download pe Android, noua aplicație Facebook.

  2. Un blogger atat de tehnic ca tine, Serban, pune link-ul corect din prima! 😉

  3. Șerban says:

    Mai greșim și noi. Important e că acum poți actualiza articolul cu informațiile complete. 🙂

  4. Ar trebui să vii cu un later edit la articolul ăsta ca să-ți spui părerea după ce experimentezi personal ceea ce oferă aplicația. De embed-uri ne-am săturat cu toții, nu?

    Slingshot is fun -> http://bit.ly/NiceSlingshot 😛
    Trebuie să te prinzi de mecanism și să încerci să creezi cât mai multă interactivitate. E catchy pentru că îți antrenează imaginația și modul de comunicare, nu e doar un alt canal unde poți trimite poze ca pe messenger.

  5. Mihai says:

    Imi scapa ceva sau este un fel Rando +video?

  6. Multumesc pentru sugestie, Irina! Sper totusi ca o fi fost cineva destul de interesat de clipul de prezentare pentru un serviciu proaspat lansat si inca restrictionat in Romania.

    Pana la Later Edit-ul meu, iti trimit un Yo!

  7. Șerban says:

    Cristi, restricționat sau nu, îl poți descărca și utiliza, așa cum au făcut câțiva dintre prietenii mei, folosindu-se de informațiile publicate pe blogul meu. Evident, dacă ai Android.

  8. Evident, am iOS!

  9. „Îmi place să interacționez cu cititorii de pe blogul lui Manafu pentru că mereu mi-a plăcut să răspund la comentarii date cu 3-4-5 replici mai sus. Urmăresc firul discuției foarte ușor.” – said nobody ever

  10. Incepe sa ma calce pe nervi chestia asta cu “said nobody ever”. Nu ma enerveaza “pentru ca pitong” cat ma enerveaza asta!

  11. @Mihai: Da. Principiul este același, însă nu există anonimat. Știi cu cine interacționezi și poți purta conversații care conduc către un rezultat. Rando is just for fun. Când mi-a arătat un prieten Rando, eram cu telefonul în mână non-stop. Am trimis poze prin toată lumea. :)))))

  12. Alex R says:

    am instalat si nu gasesc niciun contact. forever alone.

Comentează