MANAFU*

Abonamente Evensys

In loc sa ne plangem de noua generatie, mai bine facem ceva pentru ea!

Un grup de tineri organizeaza de ani buni festivalul de teatru Ideo Ideis. Poate ati auzit de el. Se intampla la Alexandria. Poate ati trecut macar o data prin acest oras. Este un eveniment complex si serios dedicat trupelor de elevi. Poate stiati si asta. Este totodata una din putinele ocazii pe care tinerii le au astazi de a crea si invata intr-un mediu artistic. In 2006, au participat 500 de spectatori. In 2013, au asistat la spectacole 3.000 de oameni.

Ca orice eveniment cultural, Ideo Ideis are nevoie de sustinere. Pe multe planuri. Insa acum eu va invit sa sustineti atelierele Art&Play, dedicate copiilor intre 3 si 12 ani, si gazeta evenimentului, Colaj. Echipa festivalului a pornit o campanie de crowdfunding pentru a gasi fondurile necesare. E o suma mica, foarte mica: 1500 euro. Mai sunt 4 zile pana la incheierea campaniei si nu s-au strans inca multi bani.

Cum puteti contribui!
Ideo Ideis are o pagina pentru donatii pe platforma Crestem Idei. O gasiti aici. Intrati in aceasta pagina si pe coloana din partea dreapta veti vedea butonul “Sustine acest proiect”. Tot acolo veti vedea si care sunt tipurile de contributii. Ele pornesc de la 20 de lei. Dupa ce apasati butonul amintit, veti intra intr-o pagina de Login / Inregistrare si apoi in contul vostru pe Crestem Idei. Mai departe, alegeti tipul de donatie dorit si platiti cu cardul (ca la orice tranzactie online).

Imi donez blogul!

Am contribuit si eu astazi si doresc sa ma implic un pic mai mult. Imi ofer spatiul de publicitate de pe blog celor interesati sa contribuie pentru Ideo Ideis.

Ofer un banner (125×125 px) in schimbul unei donatii de 150 de euro in contul filmului, timp de 60 de zile. Ofer un alt banner (300x250px) si un post, pentru aceeasi perioada, contra sumei de 500 de euro. Ofer, timp de 3 luni, un link intr-un blogroll (dedicat Ideo Ideis) celor care doneaza cel putin 20 de lei (site-uri sau bloguri cu continut decent si care nu promoveaza lucruri dubioase).

Ii rog pe cei interesati sa ma contacteze pe mail sau prin formularul de contact.

Sustineti Ideo Ideis cu incredere. Comunitatea din jurul festivalului este o buna dovada ca noua generatie poate crea si altceva decat status-uri dragalase pe Facebook sau imagini filtrate pe Instagram. Ce poate fi mai motivant?

Post inspirat de Oltea.

5 comentarii

  1. […] a scris un articol în care am aflat despre un festival numit Ideo Ideis. Cu toate că nu îmi permit să susțin […]

  2. Adi says:

    Nu îmi permit să donez însă am scris și eu un articol care sper să ajungă la urechile celor care pot să ajute.

  3. Multumesc, Adi!

  4. […] a scris un articol în care am aflat despre un festival numit Ideo Ideis. Cu toate că nu îmi permit să susțin […]

  5. […] Întâi, le-am devenit vizitator, apoi ei mi-au devenit susţinători şi în cele din urmă am ajuns să le fiu cumpărător. Clotier.ro a susţinut cu mare deschidere apelul meu făcut pe blog pentru micro-sponsorizarea festivalului Ideo Ideis. […]

Comentează