MANAFU*

Abonamente Evensys

Planuieste-ti mesajele de adio pentru cand nu vei mai fi

In urma cu cateva zile, am promovat in retelele sociale un infografic despre “decesul digital”. V-ati gandit ce se intampla cu conturile noastre de social media dup ace nu vom mai fi? Daca nu l-ati vazut deja online, merita sa ii acordati cateva momente.

Acum insa vreau sa va arat alta minunatie din “domeniu”. Plecand de la premisa ca ii parasim pe cei dragi fara sa le spunem ce simtim, Corina Tan, o studenta de 24 de ani, a gandit “The Last of Me”, aplicatie cu ajutorul careia cuvintele de adio sunt transformate in mici “opere de arta” tiparite, care sa ajunga la cei dragi imediat dupa ce am incetat sa mai traim.

O echipa va scana necrologurile zilnice si va trimite print-urile celor dragi (daca un utilizator a decedat intre timp). Aplicatia este momentan in curs de dezvoltare si cauta finantare pentru o versiune de iPad.

2 comentarii

  1. Stunus says:

    Ma mir ca nu se incearca si Android… desi banuiesc ca la un momendat va exista si Android pe Pc uri asa cum este si pe mobiluri…
    In alta ordine de idei, oare s-ar lega la facebook o astfel de aplicatie incat sa se activeze singura precum un jurnal?

  2. VladC says:

    Foarte interesanta ideea. Sincer, ma asteptam ca clipul sa se termine altfel, cu un tablou personalizat, cu poze eventual, adica, oricum, diferit de cel cu care incepe clipul tocmai ca sa evidentieze faptul ca las un mesaj ca sa-si aduca aminte cum eram in viata (gen skydiving, nebunii in club, impreuna cu familia, etc.). Dar, oricum, interesanta ideea.

Comentează