MANAFU*

Abonamente Evensys

Doi romani incearca sa doboare recordul mondial pentru cea mai lunga convorbire telefonica (P)

Screen Shot 2014-07-09 at 18.41.15

I-ati vazut in cele mai noi spoturi TV Vodafone. Ii vedeti acum intr-o foarte inedita tentativa de a bate recordul mondial cu cea mai lunga convorbire telefonica. Andreea si Alin stau deja la telefon de 30 de ore. Mai au inca 24 de ore si 5 minute pentru a depasi recordul mondial.

Ii vedeti online live, pe Facebook, pe pagina Vodafone. Mai mult, puteti interactiona cu ei, oferindu-le subiecte de discutii. Chiar au nevoie, caci regulamentul Guinness World Records spune ca subiectele de discutie nu trebuie sa se repete si pot fi sugerate.

Intrati asadar aici si sugerati subiecte de discutie simpatice, care sa duca mai departe conversatia. Putem contribui si noi la succesul lor.

Andreea si Alin formeaza un cuplu in realitatea. El este din Bucuresti si ea este din Timisoara. Maratonul lor telefonic este transmis live din doua magazine Vodafone din cele doua orase.

5 comentarii

 1. Șerban says:

  Auzi, dar recordul pentru cel mai rapid răspuns la un apel către relații cu clienții când îl vor doborî?

 2. Ionut Dragu says:

  `Bun, toata distractia vad ca s-a incheiat mai devreme. DE CE ?

 3. neagrigore says:

  Dacă vroiau să fie cu suspans, trebuiau să vină la Clinceni. Acolo în fiecare zi se doboară recordul pentru cea mai scurtă convorbire Vodafone, din cauza lipsei de semnal. Eu zic că înainte de a te arunca la recorduri din ăste, mai bine-ţi rezolvi problemee de lîngă casă, de la 12 km de Bucureşti. Dar cine sunt eu, doar un biet abonat Vodafone …

 4. […] luată de la manafu.ro care și el a luat-o de pe […]

 5. […] si realitatea tv in ultimii ani, Chinezu alaturi de care am avut o serie de proiecte, Vlad Dulea, Manafu alaturi de care am colaborat pe o serie de evenimente organizate de el, Bogdan Antohe pe care-l […]

Comentează