MANAFU*

Abonamente Evensys

Experienta mea cu LG G3

Saptamana trecuta a avut loc lansarea noului telefon LG G3, despre care se spune ca va revolutiona domeniul tehnologiei mobile prin inovatiile propuse. Mi-a placut noua directie in care LG isi promoveaza noul smartphone premium, Simple is the New Smart, sustinand astfel simplificarea telefoanelor prin tehnologie avansata.

LG G3 este primul telefon cu ecran Quad-HD, avand o deosebita claritate a imaginii si fiind cel mai performant ecran de pe piata la ora actuala. Un alt aspect la care LG este cu un pas inaintea competitorilor este mecanismul de focalizare automata cu laser (pe care il intalnim pe unele DSLR-uri), fiind primul smartphone care apeleaza la laserul folosit pe armele cu bataie la distanta, pentru a putea realiza fotografii cat mai clare in conditii dificile. Pe langa introducerea laserului, LG G3 se mandreste cu un sistem avansat care elimina distorsiunile din inregistrarile video si o camera secundara cu unghi larg, adaptata Selfie-urilor.

In plus, LG G3 are o interfata simplificata, astfel incat sa ai la indemana cele mai folosite functii ale telefonului, intr-un mod cat mai intuitiv. Eu folosesc telefonul intens asa ca vestea introducerii functiei Dual Window m-a bucurat pentru ca permite rularea mai multor aplicatii simultan.

Va invit sa cititi un review complet, cu fiecare noutate legata de performante, specificatii, functii, design si interfata la Stefan.

3 comentarii

  1. Ionut says:

    Apune era Samsung. De ceva vreme LG este in coasta celor de la Samsung iar, cred eu, in cel mai scurt timp ii vor devansa si vor ajunge pe primul loc.

  2. Bogdan says:

    @Ionut cred ca ai uitat de Apple

  3. […] alții după cum funcționează de fapt terminalul în sine. Modelul testat a ajuns la mine via Cristi Manafu și Ștefan Roșioară, mulțumesc. Telefonul arată excelent și îți “fură” […]

Comentează