MANAFU*

Abonamente Evensys

Ofer trei abonamente duble la In Transylvania

Comentam ieri cu Cristina Bazavan ca se simte la noi o crestere a numarului de “manifestari” frumoase. Avem festivaluri mari de muzica, film si teatru, recunoscute deja international, dar avem si din ce in ce mai multe evenimente locale, care atrag oameni din toata tara. In aceasta ultima categorie se inscrie si In Transylvania, festivalul de muzica de la poalele Muntilor Fagaras, ce va avea loc in acest weekend.

Daca nu ai inca planuri de weekend, poate ti-ar placea sa mergi in zona turistica Sambata – Dragus, din Brasov. Ofer acum si aici trei abonamente duble pentru In Transylvania, din partea Vodafone, partenerul evenimentului. Trebie doar sa lasi un comentariu.

Toate detaliile despre festival le gasesti aici.

posterINTRANSYLVANIA_TIPAR2-2-731x1024

UPDATE: Ma bucur sa vad un interes mare pentru festival si imi pare rau ca nu am putut oferi invitatii tuturor. Cele trei abonamente duble merg catre Monica Paun, Bogdan si Mihai. Ii voi anunta direct pe e-mail despre cum vom proceda mai departe.

21 comentarii

  1. catalina says:

    priveliste frumoasa si muzica buna! poate romanul “contemporan” sa-si doreasca ceva mai bun pentru vikendul asta?

  2. […] pentru cei care vor să ajungă în zonă. Puteţi participa la concurs pe blogul meu personal, pe blogul lui Manafu, blogul Ruxei şi, dacă mai vedem şi alte concursuri, o să actualizăm […]

  3. Cristi says:

    Count me in !

  4. clau says:

    Salut. Sunt tare curioasa cum o sa fie festivalul, tinand cont ca sunt aceiasi organizatori de la Padina Fest si avand in vedere zona, care e una din cele mai frumoase din tara, o sa rupaaa! Sper sa ne vedem acolo.

  5. Bogdan says:

    Vreau sa ajung la festival sa vad Dubioza Kolektiv si Alternosfera, mi se pare o locatie foarte faina pentru un festival si sper sa fim cat mai multi ca sa-l mai faca si la anul.

  6. Ramona Vlad says:

    Intr-adevar atat de multe evenimente frumoase si de calitate au loc incat trebuie sa-ti organizezi foarte bine agenda. Cateodatata esti pus sa intr-o situatie dificila, nestiind ce sa alegi si la ce sa renunti.
    Felicitari tuturor celor care organizeaza, gandesc, promoveaza si sponsorizeaza astfel de evenimente!

  7. Radu says:

    Sign me up!

  8. Militaru Anamaria says:

    Hello, vreau sa merg si eu. Pentru locatie, atmosfera, muzica buna si pentru ca vreau sa ma rup cateva clipe de nebunia asta de zile mai tot timpul pe fast forward :(.

  9. monica paun says:

    de as castiga invitatiaaa m-as bucura din plin de soare si de munte, si de formatiile din line-up si nu numai! as fi toata un Hop hop la Zdob si zidub pe care ii ador live, si la fel si la Dubioza kolectiv, as purta ie la Subcarpati si m-as bucura de Razboinicul luminii la concertul Suie. As fi melancolica la concert Alternosfera si as urla din toti rarunchii Doar emotii in supradozeeee. nu mai pun ca as face biking si as profita de toate activitatile din timpul zilei.
    Sa fie In transilvanya zic si sa ne bucuraaam!

  10. Ioana Micu says:

    Vreau sa merg

  11. Alex says:

    Vreau sa merg!! so so bad…:(

  12. Mihai says:

    Vreau eu!

  13. Anny says:

    Se anunta a fi un festival foarte fain la care voi participa cu sau fara invitatie castigata!

  14. Traian says:

    Vreau sa merg

  15. Ciufu Marius says:

    Vreau sa merg cu sotia la concurs!

  16. Lidia Ciufu says:

    Vreau sa merg sa vad aceste locuri minunate!

  17. Corina says:

    Inca o zi!!!!!! Abia astept. Counting the hours!

  18. Vlad Mihalache says:

    Neaparat trebuie sa ajung!

  19. Mihai says:

    Numar orele pana ajung maine acolo! Sunt atat de nerabdator incat, cand ajung acasa de la munca, imi fac bagajul si spoi ma culc, ca sa vina ziua de maine mai repede. Nici nu o sa imi pese daca ploua daca ninge, daca e canicula; stiu ca va fi muzica de calitate, oameni fani si un peisaj de vis!

  20. Mihai says:

    Care Mihai?

  21. Mihai a primit e-mail deja! 🙂

Comentează