MANAFU*

Abonamente Evensys

Concert pentru Romania Frumoasa (P)

Va invit Duminica la concert

Ca Romania e frumoasa, o stim toti. Fie ca suntem acasa sau plecati departe de tara, toti ne gandim cu emotie la locurile dragi de acasa. Iata ca Vodafone doreste sa sarbatoreasca pitorescul locurilor din Romania, intr-un eveniment deosebit.

Astfel ca te invit duminica, 27 iulie 2014, in Piata George Enescu din Bucuresti, unde incepand cu orele 19:00 va avea loc evenimentul Beautiful Romania Remix, un show din seria proiectelor #Firsts ce consta dintr-un concert live sustinut de Zdob si Zdub, alaturi de Vama, Gojira & Planet H si Beck Corlan si un spectacol de proiectii multimedia, inspirat de poze trimise de public. Pozele selectate pentru proiectii surprind conceptul de “Romania frumoasa/ Beautiful Romania” si apartin utilizatorilor care au fotografiat, cu aparatul foto sau cu telefonul mobil, locuri pitoresti din intreaga tara.

Special pentru cei care vor merge la concert, Vodafone pune la dispozitie o aplicatie mobila gratuita, “Beautiful Romania Remix”, ce va permite publicului sa participe activ in timpul evenimentului si sa realizeze cea mai deosebita deschidere de concert din Romania. Astfel, inainte de momentul in care trupa Zdob si Zdub va urca pe scena, aplicatia va sincroniza telefoanele tuturor persoanelor prezente si va reda, simultan, din mii de telefoane mobile, piesa “Zdubii bateti tare”.

Aplicatia este compatibila cu sistemul de operare Android si poate fi descarcata din Google Play sau accesand acest link: http://www.vodafone-live.ro/remix. Aplicatia va fi, in curand, disponibila si pentru telefoanele cu sistem de operare Windows Phone.

Evenimentul Beautiful Romania Remix, prilejuit de programul global de brand #FIRSTS, promoveaza initiativa internationala Pitch your first prin care Vodafone ii incurajeaza pe oamenii din 10 tari, inclusiv Romania, sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara in viata, cu ajutorul tehnologiei. Astfel, romanii care au idei ambitioase si isi doresc sa isi vada visul implinit, cu ajutorul Vodafone, se pot inscrie pe site-ul www.firsts.com, pana pe 15 august 2014.

Premiul cel mare va consta in sustinerea materiala pentru realizarea proiectului castigator, precum si in producerea unui film documentar care va fi promovat ulterior pe toate canalele de social media ale Vodafone Romania si pe site-ul www.firsts.com.

Accesul publicului la eveniment este gratuit si se va face incepand cu orele 18:00. Puteti afla mai multe despre eveniment de pe pagina de Facebook a evenimentului.

poster-beautiful-romania-remix

2 comentarii

  1. […] pe scrierile lui Zoso și Radu F. Constantinescu. De asemenea, o să punem și câteva pasaje din Manafu, Groparu și Pitici Gratis! Trebuie comentate și alea! Elevii vor avea ce să învețe de la […]

Comentează