MANAFU*

Abonamente Evensys

Multumesc, Lidia!

lidia

Daca s-ar scrie o istorie a social media in Romania, capitolul “Corporate Communication” ar trebui sa inceapa cu profilul Lidiei Solomon. Cu 13 ani petrecuti in Connex si Vodafone, Lidia este unul dintre cei mai mari sustinatori ai blogosferei noastre si printre primii oameni de corporatie care au intuit importanta si impactul social media in comunicare.

Este totodata un pionier in social media la noi. A initiat primul program de “blogger ambassadors” din Romania, primul social media newsroom complex si a sustinut primii pasi ai Vodafone in social media. A coordonat cele mai multe campanii in blogosfera locala si este persoana care a creat cel mai mare eveniment despre social media din Romania – Webstock. Titlul de “Top Social Brand” obtinut de Vodafone in ultimii patru ani i se datoreaza intr-o mare masura.

Am avut marea placere de a lucra alaturi de ea in ultimii 5 ani, din pozitia de consultant extern, si va pot spune ca in tot acest timp am acumulat o experienta pe care putini au sansa sa o bifeze in cariera lor in social media. Ii multumesc pentru asta la scena deschisa.

Lidia lasa acum pozitia de sef al comunicarii si de membru in board-ul Vodafone pentru un nou capitol in cariera sa. Sa fie cu mult succes!

2 comentarii

  1. Stefan says:

    Ieri am trecut pe langa dansa la Victoriei, unde a plecat :((

  2. […] plecat de la Vodafone pentru o pozitie de manager regional la Honeywell. Cristian Manafu scrie despre sustinerea pe care Lidia Solomon a oferit-o blogosferei […]

Comentează