MANAFU*

Abonamente Evensys

Ai un smartphone, ce iti mai trebuie? (P)

In urma cu trei ani, o persoana petrecea in medie 98 de minute pe smartphone. Astazi, aceeasi persoana petrece 198 de minute. Sa ne gandim acum fiecare la intrebarea: “Petrecem mai multe minute in fata televizorului sau in compania oricarui alt medium?”. Eu banuiesc raspunsul celor care citesc acest blog.

Mai mult, consumul de date a crescut pe masura ce retelele au evoluat si ele. Se asteapta ca in reteaua 4G sa fie un trafic de 100 ori mai mare fata de primii ani ai Internetului mobil. Si la fel, a crescut si numarul de terminale vandute in Romania. Cam de 4 ori din februarie 2012 pana in aceasta vara. Dar, din pacate, creste si numarul terminalelor mobile infectate. Romania este pe locul 10 mondial la acest capitol.

Toate aceste date au fost prezentate astazi la evenimentul de lansare a programului Supernet, de catre Vodafone, in Romania.

Ce este Supernet?

Dupa cateva zile de teasing, Vodafone a dezvaluit o suita de concepte care vin sa ofere Internet mobil la viteze sporite, o promisiune pentru streaming-ul video si dou solutii de securitate.

UltraSpeed™ asigura o experienta broadband superioara. Icepand de azi, vitezele 3G cresc pana la 43,2 Mbps, iar utilizatorii serviciilor 4G beneficiaza de viteze de download de pana la 300 Mbps.

XStream™ furnizeaza o experienta video desavarsita, cu o conexiune instantanee, bazata pe stabilitatea conexiunii de Internet pentru browsing, descarcare de fisiere si streaming.

MaxProtect™ pune la dispozitie tuturor utilizatorilor o solutie completa de securitate la nivel de retea, pentru orice terminal: smartphone, tableta, laptop sau PC, numai in reteaua Vodafone.

SecurityPro 2.0™ permite angajatorilor sa personalizeze utilizarea smartphone-urilor in cadrul companiilor, in reteaua Vodafone, si asigura securitatea tuturor terminalelor conectate. Angajatii vor putea sa navigheze pe Internet fara grija virusilor sau a pierderii datelor companiei.

Toate aceste solutii sunt disponibile gratuit atat abonatilor existenti, cat si celor care intra acum in retea. Detalii complete gasiti aici.

***
Blogul Manafu.ro sustine campania de promovare a programului Supernet.

4 comentarii

  1. Șerban says:

    Explică-mi, te rog, de ce e nou Supernet și nu e suma serviciilor, împachetată într-un nume pompos?

  2. Ionut Olteanu says:

    Pe lângă aspectul de marketing cu care vine,reprezintă o promisiune in parte îndeplinită,in parte in desfășurare.
    S-au mărit vitezele de acces 3G si 4G la nivel national,s-a oferit acces 4G unor abonamente de voce.Soluții de securitate indexate direct in conexiunea de net,fara impact de la client.( înlocuirea PC Protection).

  3. Adrian says:

    Tocmai am rulat un test de viteza pe conexiunea de date de la Vodafone si rezultatele sunt:

    Download: 12,17 Mbps
    Upload: 1,18 Mbps
    Ping: 53 ms

    Ăsta e SUPERNET? Don’t think so…

    Sau poate încă nu e activ pentru toată lumea?

  4. Tim says:

    Problema e la bani, poate sa fi super, mega, ultra fast daca nu e si accesbil ca pret atunci… e aiurea.

Comentează