MANAFU*

Abonamente Evensys

Apple a lansat cel mai urat iPhone din istorie

Asa cum probabil cei mai multi se asteptau, Apple a lansat in aceasta seara noul iPhone 6, in cele doua versiuni speculate (6 si 6 Plus) si cu design-ul pe care l-am tot vazut in ultimele doua saptamani pe diverse site-uri.

Cu aceasta ocazie, avem inca o data confirmarea ca Apple nu mai poate pastra secretele ca in era Steve Jobs si ca marele creator de obiecte frumoase si stralucitoare si-a pierdut din inspiratie.

Pentru “fanii pana la moarte”, putem spune ca iPhone 6 este o reinterpretare a primului model, de la care a imprumutat rotunjimile.

Sa nu ne facem griji pentru brand! Analistii au prezis ca iPhone 6 va fi un bestseller si va stabili un nou record de vanzari chiar din primul weekend.

Detalii despre cele doua versiuni gasiti aici.

8 comentarii

  1. Robert says:

    Sincer mi se pare acum mai comun cu toate celelalte telefoane smart, iar ambalajul asta in care a fost prezentat nu prea a incantat pe multi, sunt curios si eu la capitolul vanzari.

  2. alina says:

    Da, sa nu ne facem griji pentru brand. 🙂 Sunt si ei constienti ca au o problema, ca altfel nu l-ar fi angajat tocmai Ive pe Marc Newson.

  3. Bogdan says:

    Apple oricum nu o sa o duca niciodata prost la capitolul vanzari. Eu sunt de parere ca ei oricum detin tehnologia si informatiile de a produce cel mai bun telefon de pe piata, doar ca amana asta pentru a face cat mai multi bani pentru ca de bine de rau lumea tot cumpara iPhone chit ca nu se ridica la performantele altor telefoane.

  4. Dan; says:

    1. Iphone 4, înainte să fie lansat de Steve Jobs, a fost uitat într-un bar.
    2. Design-ul Iphone 6 nu e cu nimic mai prejos faţă de modelele anterioare, seamănă cu iPad-urile mai mult decât cu primul iPhone.

  5. Alex Brie says:

    1. ilar primul comentariu “sincer mi se pare acum mai comun cu toate celelalte telefoane smart” – asa este, asa se intampla cand toate celelalte telefoane smart copiaza designul specific Apple
    2. “avem inca o data confirmarea ca Apple nu mai poate pastra secretele ca in era Steve Jobs” – in era Steve Jobs, Apple nu era inca cea mai faimoasa firma din IT, cea despre care exista sute de mii de bloguri exclusive, dintre care nu putine dau multicei bani pentru orice dram de secret dezvaluit in exclusivitate. Apple-ul care a inventat iPhone-ul original, cel al lui Steve Jobs, nu era zilnic pe prima pagina a oricarui blog de tehnologie, nu avea atatia intermediari pe banda de asamblare, nimanui nu ii pasa cum arata sau ce dimensiune va avea carcasa spate sau cine si-a mai parasit jobul ca sa vina la Apple.. ; dar uite ca si Apple-ul actual stie sa tina secrete, atunci cand vrea cu adevarat: Swift – noul limbaj de programare ; Apple Pay si felul cum functioneaza; si mai ales designul si capabilitatile noului gadget Apple Watch..
    3. un iPhone mai mare, mai subtire, cu mult mai puternic, cu ecran absolut superb(gamut 100%!?!), camera foto mult mai performanta, un upgrade de capacitate la modelul de mijloc, cu nfc si plata integrata; a, si barometru pentru aplicatii de fitness si nu numai. Da, ne-am cam obisnuit cu genul asta de cadouri, atat de mult ne-am obisnuit(a se citi blazat) incat credem ca nu e nimic nou sub soare. Ca sa ne impresioneze ne-am fi dorit poate sa faca si clatite si sa rezolve problema poluarii, a pacii mondiale si a terminarii resurselor. Dar pana atunci cel putin unii dintre noi vom aprecia bunataturile primite ieri, si de-abia asteptam sa ne mai aruncam niste bani pe ele 🙂

  6. Alex, tot ce ai spus e adevarat. Vorbim de un fenomen aici, un fenomen care a creat o anumita magie in jurul produselor. Cand se intampla exact ce ai spus tu mai sus si intervine obisnuinta de care tot tu pomenesti. Si toate aceste lucruri reduc magia si stralucirea brandului.

  7. Hai ca am cautat, ca stiam eu ca am pe undeva…

    Uite niste designuri facut de fani acum ceva vreme:

    Asta e cel mai apropiat de iPhone 6: http://www.pinterest.com/pin/190980840422734664/

    Astea sunt pe aproape sau variatiuni pe teme mai vechi:
    http://www.pinterest.com/pin/190980840418138824/
    http://www.pinterest.com/pin/190980840418379150/

    Ideea e ca atunci cand niste fani reusesc sa faca machete mai tari, te intrebi “De ce Apple nu mai scoate ceva super?”. Acum toti fanii Android au gasit deja cel putin un model dupa care Apple “a copiat”.

    Deci daca adaugam faptul ca poti deveni “comun” intre competitori la capitolul design si ca poti fi in urma la specificatii, as zice ca magia s-a pierdut un pic mai mult!

  8. […] genial de a-și lega bicicletele pentru a nu mai fi furate. – Iphone 6 – o dezamagire. 1, 2, – Cele mai puternice branduri românești din 2014 – vine toamna […]

Comentează