MANAFU*

Abonamente Evensys

Fii alaturi de noi la Webstock 2014!

welcome

Cand am creat Webstock, in urma cu 7 ani, mi-am dorit o ne-confernta si asa am pornit prima editie. The Unconference, cum ii spuneam atunci, a strans aproape 300 de pasionati de Internet, in marea lor majoritate bloggeri. Temele de discutie au fost alese cu ajutorul multor oameni implicati in online si am cautat sa fim foarte aproape de ceea ce isi doreste comunitatea. Tin minte ca ne-am distrat frumos atunci. La un moment dat, a cazut curentul, cum se spune. Oamenii nu au vrut sa iasa din sali. Au deschis usa ca sa “fure” un pic de lumina si au continuat discutiile. A fost un prim semn ca a meritat tot efortul.

Astazi, intr-un adevarat maraton, te invit sa fii alaturi de noi online, prin transmisiunea live. Poti urmari conversatiile de pe Facebook, Twitter si Instagram pe hashtag-ul #webstockro ori pe Live Wall.

Webstock 2014 este organizat de Evensys si Vodafone Romania, in parteneriat cu Lumia 735, Raiffeisen Bank, HP, McDonald’s, Bitdefender, Staropramen, Gerovital H3 MEN si Coca-Cola.

4 comentarii

  1. eljijinews says:

    Salut,

    Live-ul va fi inregistrat? Va fi pus ulterior pe site? Eu din pacate nu am acces la link-urile live fiind “in campul muncii” 🙂

  2. Rebreanu Monica says:

    Buna Cristian, cine a castigat aici ? https://www.manafu.ro/2014/09/experienta-ta-smart-pentru-un-ceas-smart/

  3. […] persoane care şi-au făcut apariţia la singurul eveniment şi cel mai mare organizat de Evensys, Manafu şi echipa sa. Prezentările au fost extraordinare, pline cu umor, la început am cunoscut mai […]

Comentează