MANAFU*

Abonamente Evensys

iPhone 6 este deja pe drum, ce husa imi recomandati?

Sunt cateva modele cu Android si Windows Phone care mi-au placut si probabilla un moment dat imi vor trece altele prin mana chiar mai mult decat pentru un simplu drive test. In ultimii ani insa, am ramas alaturi de iPhone (si BlackBerry, dar asta e alta poveste).

O data pentru ca am fost implicat in lansarea versiunilor 4S si 5 in Romania, apoi pentru integrarea in ecosistemul Apple personal si profesional, ce include mai multe dispozitive, si nu in ultimul rand, pentru simplitate.

Am zis mereu ca iPhone a fost facut pentru utilizatorul de nivel mediu, de aceea probabil a ramas un pic in urma, la specificatii, fata de cativa competitori. Nu am avut pana acum asteptari mari de la telefoane. Voiam sa isi faca doar treaba. Iar iPhone livreaza ce promite dincolo de ambalaj si logo.

Evit de ceva vreme discutiile “iPhone vs restul lumii”, asa ca nu voi dezbate foarte mult alegerea. E o alegere practica.

iPhone 6 este deci pe drum, asa ca ma uit acum dupa huse si carcase de protectie. Apple a lansat doua game (piele si silicon), insa nu sunt inca disponibile. M-am oprit la cateva modele Spigen. Care sa fie?

iPhone 6 Case, Spigen® [Aluminum Bumper]

spigen-aluminum
iPhone 6 Case, Spigen® [Aluminum Bumper] iPhone 6 (4.7) Case Bumper [Neo Hybrid Metal] [Metal Champagne Gold] Dual Layer Slim Dia-Cut Aluminum Bumper Case for iPhone 6 (4.7) (2014) – Metal Champagne Gold (SGP11038)

iPhone 6 Case, Spigen® [Kick-Stand]

spigen-kickstand
iPhone 6 Case, Spigen® [Kick-Stand] iPhone 6 (4.7) Case Protective [Slim Armor S] [Metal Slate] Slim Fit Dual Layer Protective Case Advanced Shock Absorption Protection with Kick-Stand Feature for iPhone 6 (4.7) (2014) – Metal Slate (SGP10955)

iPhone 6 Case, Spigen® [Non-Slip]

Spigen-Non-Slip

iPhone 6 Case, Spigen® [Non-Slip] [Perfect-Fit] iPhone 6 (4.7) Case Slim **NEW** [Fit Series] [Thin Fit] [Smooth Black] Premium SF Coated Non Slip Surface with Excellent Grip Matte Hard Case – ECO-Friendly Packaging – Slim Case for iPhone 6 (4.7) (2014) – Smooth Black (SGP10936)

iPhone 6 Case, Spigen® [Card Holder]

Spigen-Card-Holder

iPhone 6 Case, Spigen® [Card Holder] iPhone 6 (4.7) Case Wallet [Slim Armor CS] [Gunmetal] With Card Holder Advanced Shock Absorption Protective Wallet Case for iPhone 6 (4.7) (2014) – Gunmetal (SGP10964)

***
Postul include link-uri afiliate.

19 comentarii

  1. Catalin says:

    Salut Manafu, Cristian Manafu.
    Am o mare rugaminte, imensa rugaminte, afara de speranta ca nu ai sa stergi comentul asta. Cum de iPhone-ul tau 6 este deja pe drum? Serios. Adica…. pe 12 abia incepe preorder in SUA. Sincer, dar foarte sincer, noi fanii Apple din Romania nu speram sa vedem la fata iPhobe 6 decat prin noiembrie, poate. Asa ca ar fi senzational sa ne spui si noua reteta ta chiar daca ti-e accesibila doar tie. Chiar si asa ne va bucura mult sa stim ca exista si oameni “binecuvantati” pe lumea asta desi noi nu ne numaram printre ei 🙂

    Multumesc anticipat, cu adanca consideratie,

    Catalin Cristescu

  2. Catalin, nu am declarat public atunci, dar cred ca am avut primul 4S de la noi, la vremea respectiva. https://www.manafu.ro/2011/10/da-am-iphone-4s. Minuni se pot intampla, trebuie doar sa ai incredere!

  3. Bogdan Popa says:

    Am un prieten care are spatele ăsta de la ZAGG pe 4S și arată demențial de bine. Nu știu dacă vor produce așa ceva și pentru 6 (că pentru 5C/5S văd că n-au făcut), dar dacă găsești ceva de genul ăsta merită toți banii.

  4. Florin says:

    Salut Cristian,

    Daca este cel mai urat iPhone din istorie, de ce esti asa nerabdator sa-l ai?

  5. Florin, nu e nerabdare. Pur si simplu s-a ivit ocazia. Cum am spus deja, cred ca am avut primul 4s de la noi. 5-ul l-am luat la lansarea oficiala in Romania, iar 5S-ul a venit mult mai tarziu. Probabil as fi trecut la 6 si mai tarziu (sunt ok cu 5S si cum ziceam in post nu im mai bat capul cu telefoanele) daca nu se ivea ocazia sa il am. Poate nu il voi pastra, e si asta o posibilitate. Ideea e ca e pe drum acum. 🙂

  6. Șerban says:

    Ori ești hipster, ori una zici și alta faci.

  7. serban, am zis ca e urat, nu am zis ca nu o sa imi iau, ce naiba!?!

  8. emi says:

    De aia il acoperi cu husa? Ca e urat?

  9. Catalin says:

    Salut Cristian, revin cu incredere! Poti sa ne spui ceva mai concret, asa ca sa stim si noi in ce sa credem daca nu de altceva. Adica, e foarte greu sa spui ca… nu stiu… ti-l trimite un amic din state sau… ti-l trimite direct Tim Cook ca sunteti amici sau ceva sau poate Johny Ive e prietenul tau din copilarie si v-ati reintalnit anul trecut intamplator la metrou in Londra? Nu stiu, ceva. Adica daca tot te lauzi cu asta ma gandesc ca n-ai platit niste moldoveni sa-ti ciordeasca un iPhone nu? Poate te duci personal si faci coada la lansare da corect ar fi sa stim si noi de cata dedicatie si sacrificiu (financiar sau de alta natura) e nevoie pentru “achievement-ul” asta.

    Cu speranta si respect,

  10. necenzurat says:

    lasa-l fara husă, go natural!

  11. Intotdeauna exista speranta, Catalin! Cu respectul stam mai prost… Altfel, inteleg ca s-au lansat precomenzile si la noi. Ai incercat?

  12. Robo says:

    Sper ca te plateste bine cineva ca sa spui mizeria ca stai cu iPhone pentru simplitate.

    Iphone este unul din cele mai dificil de folosi telefoane, gin pricina itunes.
    Cred ca 99% din utilizatori au avut sau au anxietati de fiecare data cand folosesc itunes: niciodats nu stii ce faci exact in mizeria aia de soft si daca nu cumva la final nu o sa te trezesti cu contactele sau pozele sterse.

    Hai sa fim seriosi.

  13. Bogdan says:

    @ Robo

    Daca “te bate” pe tine iTunes-ul nu inseamna ca este un soft complicat, ba dimpotriva este chiar foarte simplu de utilizat facut pentru orice fel de utilizator

  14. Marius says:

    @ Cristian Manafu

    Salut Cristian , daca vinzi 5S-ul il cumpar eu 🙂

  15. Robo says:

    @Bogdan
    LOL.
    Dar eu nu sunt exact “orice fel de utilizator”?
    N-ai avut note prea mari la logica, este?

  16. Robo says:

    Iphone 6 si 6 plus se indoaie in buzunar (cautati pe net)
    Ahahahahahhahahahahhaaaa

    Sorry, a venit vremea sa li se spuna iubitorilor de Apple ca sunt prosti pur si simplu. Really. Sorry.

  17. Un articol cu multe idei huse (de văzut comentarii)
    What’s The Best iPhone 6 or 6 Plus Case? : http://lifehacker.com/whats-the-best-iphone-6-or-6-plus-case-1643884748

    O selecție cu 5 huse:
    Five Best iPhone 6 and 6 Plus Cases : http://lifehacker.com/five-best-iphone-6-and-6-plus-cases-1645271521

Comentează