MANAFU*

Abonamente Evensys

O solutie eficienta pentru motivarea angajatilor si a partenerilor de afaceri

cd

O companie ofera certificate de scuba diving angajatilor sai. O alta asigura pet sitters pentru animalele de companie, dar si tunsori si servicii de spalatorie auto. Multe altele ofera pranzul gratuit sau diverse snack-uri ori jocuri la locul de munca. Ce faci insa cand structura companiei, domeniul in care te afli si mediul actual economic nu iti permit sa fii la fel de jucaus precum companiile mentionate?

Motivarea angajatilor este un subiect foarte actual si in acelasi timp foarte dureros. Astazi, cand se pune accent pe performanta si calitatea oamenilor mai mult ca oricand, e important sa intelegem ca recompensarea angajatilor buni este nu un moft, ci o cale corecta spre performante si mai mari.

Un studiu din US despre motivarea angajatilor spune ca un incentives program corect facut, cu recompense tangibile, poate creste performanta la nivel individual cu 22% si la nivel de echipe cu 44%.

Solutia Cheque Dejeuner Romania

Suntem cu totii familiari cu tichetele de masa, insa ele sunt doar unul dintre multele instrumente pe care angajatorii si companiile, in general, le au la indemana. Exista de asemenea tichete cadou, tichete de vacanta, tichete sociale si chiar tichete de cresa.

Cheque Dejeuner Romania promoveaza acum tichetul Cadhoc STIM, ce poate fi oferit nu doar angajatilor, ci si partenerilor de afaceri, ca premiu in diverse programe de marketing, pentru stimularea fortelor de vanzari sau in derularea studiilor de piata. Acesta are valori intregi cuprinse intre 10 si 50 de lei si poate fi chiar personalizat. Puteti pune logo-ul companiei sau un mesaj adresat beneficiarului.

Un aspect, cred eu, foarte important este cel legat de reteaua de parteneri afiliati Cadhoc. Cheque Dejeuner Romania are acum peste 45.000 de astfel de parteneri, in domenii foarte diverse (de la restaurante, electrocasnice, telefonie mobila, librarii, pana la moda, electronice sau cosmetice). Lista completa este disponibila pe www.chequedejuner.ro.

O abordare inedita propusa de Cheque Dejeuner Romania este cea de stimulare a cumparatorilor.

Sa zicem ca am un magazin de haine si vanzarile nu cresc. Pot face o promotie clasica, cu discount de pret, insa acum toata lumea face acest lucru, mai ales online. Cu Cadhoc STIM pot acorda tichete in functie de valoarea cumparaturilor. De exemplu, pentru o achizitie de 200 de lei pot oferi un tichet de 20 de lei. In esenta, e tot un discount, insa forma este parca mult mai personala si poate fi personalizata, cum spuneam, cu mesaj frumos sau o imagine deosebita.

Conform legii, o companie poate deduce tichetele oferite partenerilor de afaceri sau clientilor, in cadrul cheltuielilor de marketing si publicitate indiferent de valoare si perioada anului.

Concurs: Testeaza tichetele Cheque Dejeuner Romania

Prin parteneriatul incheiat cu Cheque Dejeuner Romania, doresc sa recompensez si eu cititorii acestui blog. Am la dispozitie doua pachete cu tichete Cadhoc in valoare de 250 lei fiecare, pe care le voi oferi prin tragere la sorti. Trebuie doar sa imi spuneti in comentarii in ce an ati inceput sa imi cititi blogul. Multumesc!

UPDATE: Vreau sa multumesc atat cititorilor vechi, cat si celor noi ca ma viziteaza – sper cu drag – si ca voi incerca sa aduc mai multe concursuri si informatii utile pe blog. Pana atunci, anunt acum cei doi castigatori ai pachetelor cu tichete oferite de Cheque Dejeuner Romania, alesi prin tragere la sorti. Acestia sunt: Baroiu Flori Mimi si Picincu Hobjila Viorica.

****

Blogul Manafu.ro este implicat in campania de comunicare a beneficiilor oferite de tichetele cadou emise de Cheque Dejeuner Romania.

103 comentarii

  1. Mariana S. says:

    A cam trecut un an si ceva, deci din 2013.

  2. Ionut Daliu says:

    2013 🙂

  3. porumb maria says:

    2012

  4. cris says:

    2014,ieri 🙂

  5. PicincuHobjila Viorica says:

    din 2013… 🙂

  6. Roxana Dumitrascuta says:

    Pentru ca se cuvine sa abordam cu sinceritate orice tema..recunosc – te citesc din anul 2014, te-am descoperit cu totul intamplator, insa sunt fidela:)

  7. Sabina says:

    Din 2013.

  8. alexandra says:

    din 2013

  9. Florin says:

    Acum 2 săptămâni 🙂

  10. Vlad F says:

    Din 2010

  11. Elena Tanase says:

    sincer, nu stiu exact. A trecut mult timp sa tot fie 4-5 ani. Nu intru mereu, insa de fiecare daca cand apare ceva nou care imi atrage atentia, citesc si ma informez

  12. Alex Cistocea says:

    de anul trecut cred, de cand a fost un concurs cu eMAG, am ajuns aici trimis de pe un alt blog si cam de atunci am inceput sa citesc articolele dedicate gadgeturilor pentru ca sunt pasionat de ele.

  13. Baroiu Flori Mimi says:

    Anul acesta am descoperit blogul. De fapt, Google l-a descoperit cand m-a adus aici in urma unei cautari legate de o aplicatie pentru telefon.

  14. Rebreanu Lucia says:

    2013

  15. tartalas maria says:

    doar de o saptamana

  16. sever velcherean says:

    acum trei luni

  17. orasanu constantin says:

    cred ca de anul trecut

  18. aldea aurica says:

    de mai bine de un an

  19. clinciu elena says:

    de 4 luni

  20. sabo ciprian says:

    din 2013

  21. Diana Antoneta says:

    de anul trecut

  22. diana blaga says:

    de o zi doar

  23. aldea constantin says:

    cred ca de cateva saptamani bune

  24. aldea roxana says:

    cred ca din ianuarie

  25. alina abrudan says:

    de 12 luni

  26. zirbo bogdan says:

    de 7 luni

  27. andreea dolha says:

    de 1 an

  28. Rebreanu Monica says:

    din dec 2013

  29. vlasceanu mircea says:

    de 1 an

  30. Alex Totir says:

    Prima vizita pe acest blog a fost in 2011. Tin bine minte pentru ca a avut legatura cu un eveniment personal important 🙂

  31. Cristi S says:

    2013

  32. nicusor por says:

    doar de o saptamana

  33. Ady Adyta says:

    din acest an

  34. Loredana Cenuse says:

    de un an de zile,deci din 2013

  35. Silvica Silvica says:

    2014

  36. Daniel Dani says:

    Din anul 2014~

  37. Rada Sarbu says:

    2014

  38. C ION says:

    din anul 2014

  39. C Francisca says:

    din 2014

  40. Sachelia Elena says:

    De citit constant, am inceput in primavara acestui an. Dar si anul trecut am avut cateva vizite pe acest blog.

  41. ciocoiu mihaela says:

    in 2013 am inceput,prima oara am intrat pentru un concurs dar apoi am salvat blogul pentru ca l-am gasit foarte interesant

  42. UNGUREANU MIHAI EMIL says:

    Din 2010 am inceput, de atunci cu drag citesc. Succes in continuare

  43. Marius says:

    In 2014 🙂

  44. popa roxana elisabeta says:

    2014 😀

  45. Ion Petre says:

    Din 2013! 🙂

  46. Irrene says:

    2013 😀

  47. Stef says:

    in 2012 !

  48. OANA MOSTEANU says:

    Sincera sa fiu 2014 🙂