MANAFU*

Abonamente Evensys

Multumesc pentru Webstock 2014

webstock 2014

Ar trebui sa imi iau cateva zile libere ca sa pot urmari toate conversatiile pe retelele sociale si sa citesc posturile de pe bloguri despre Webtsock 2014. A fost un eveniment extraordinar, cel mai mare de pana acum, care a mers “ca uns”. De dimineata pana seara, 700 de persoane ne-au vizitat la JW Marriott si ne-au privit online aproape 2.500 de oameni. Am avut o editie foarte buna si ecouri la fel de bune.

Ca in fiecare an, dupa eveniment, trec in revista tot efortul depus prin a multumi celor implicati in acest mega-eveniment. Multumirile mele merg la…

PARTENERI – Fara ei nu am fi putut face acest eveniment. Punct! Webstock a devenit atat de mare nu doar din cresterea social media in Romania, ci si prin implicarea mai multor companii. Doar cu ajutorul lor putem oferi gratuit acest eveniment bloggerilor si sa cream atatea surprize placute. Aplauzele merg la Vodafone, Lumia 735, Raiffeisen Bank, HP, McDonald’s, Bitdefender, Staropramen, Gerovital H3 MEN si Coca-Cola.

ECHIPA EVENSYS – Sunt cei care ar trebui sa primeasca direct toate vorbele bune despre eveniment care ajung la mine. Fara ei, fara o echipa dedicata, orice vis al meu nu s-ar intampla.

SUPORTERI – Ar trebui o data sa numar cati oameni sunt implicati efectiv in organizarea Webstock. De la parteneri media la voluntari si furnizori. Anul acesta, Stefan, Rares si Dragos au fost parte din Evensys, insa pe langa ei am facut echipa cu FreyaRoboFun, VoxlineVuzum, Career Advisor, French Revolution, Olla Art, Dreamstime, PrintCenterThe Pub. Si multi altii.

VORBITORI – Am schimbat un pic directia anul acesta in conferintele de dimineata si am adus oameni mai mult sau mai putin conectati la comunitatea social media. Evident, Internetul a fost pentru toti un numitor comun. Salile au fost arhipline si asta s-a datorat intr-o mare masura celor care au avut microfonul in mana.

PARTICIPANTI – Dimensiunea si succesul unui eveniment sunt date in primul rand de participanti. Daca interesul este mare, atunci conferinta este buna. La Webstock am simtit un vibe foarte puternic in audienta. Au venit oameni din intreaga tara, s-au revazut prieteni vechi, s-au legat prietenii noi. Daca “oamenii Webstock” isi vor pastra entuziasmul, vom fi si noi motivati sa mergem mai departe.

As vrea la final sa multumesc echipei JW Marriott Bucharest Grand Hotel, care asigura pe nevazute jumatate din munca pe care o depunem pentru Webstock.

Sa ne vedem cu bine anul viitor!

9 comentarii

  1. Și noi îți mulțumim ție și întregii echipe, Cristi! 🙂

  2. Și noi vă mulțumim ție și întregii echipe! Felicitări! 🙂

  3. Bucurosi sa ajutam!

  4. Natural says:

    Avem a multumi si noi! Spor in 2015!
    P.S. Articolele cu impresii inca nu s-au terminat 🙂

  5. Great job!

    Ready for webstock15? 😀

  6. […] acea vineri, ci pentru ca un om a crezut in mine. Mai mult decat orice, as vrea sa ii multumesc lui Cristian Manafu pentru sustinerea si lucrurile pe care in ultimul timp le-am invatat de la el. Si, poate, pentru ca […]

  7. Irina says:

    […] plăcut foarte mult organizarea. Manafu at his best! Mi-a plăcut cum s-au prezentat companiile în rolul de sponsori. Networking la greu, […]

  8. Aniela Deby says:

    A fost o experienta de nedescris. Mi-a placut foarte mult. Iti multumesc tie si intregii echipe.

  9. alina says:

    Felicitari
    Rares
    Stefan ,dar si echipei
    Bitdefender!!!!

Comentează