MANAFU*

Abonamente Evensys

Food Bloggers Conference, prima mare intalnire a bloggerilor culinari

 

foodbloggers2

Prima întâlnire cu bloggeri organizată de mine a fost Netoo. Căutăm cu vreo 8 ani în urmă să strângem comunitatea, să găsim interese comune şi mai ales să creştem numărul blogurilor din România. Am făcut apoi Webstock, eveniment ajuns la 7 ediţii deja, şi de atunci multe conferinţe şi meet-up-uri cu şi despre bloggeri.

După ce în ultimii doi ani am organizat evenimente în zona blogging-ului feminin, pentru părinţi şi despre fashion & beauty, a venit acum timpul să lansez o nouă conferinţă. Food Bloggers Conference va reuni pe 26 noiembrie o parte dintre cei mai activi bloggeri culinari de la noi.

Mă adresez celei mai mari comunităţi de blogging din ţară. Estimez că există în acest moment în jur de 700 de bloguri de gen.

Mă bucur deja de susţinerea unui grup mare de oameni pasionaţi şi sperăm cu toţii să oferim o ediţie pilot excepţională.

Bloggerii culinari au acces gratuit la eveniment, în baza unei invitaţii solicitate pe site-ul evenimentului. Locurile sunt însă limitate.

3 comentarii

  1. Diana says:

    Multe aragazuri vor zbarnai si multe retete de la mama se vor prafui, dupa acest eveniment!

  2. […] A inceput deja prima ediție Food Bloggers Conference, la Crowne Plaza Hotel București. Cristi continuă seria de evenimente dedicate comunității bloggerilor din România. Bloggerii prezenti […]

  3. […] activitatea online de cele ce se întîmplă offline, pe mai multe industrii, de mai mulți ani. Cum remarcă Cristian Manafu, cel care conduce echipa EVENSYS, agregarea unei masse critice a blogurilor culinare a determinat […]

Comentează