MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa iti surprinzi jumatatea buna de Valentine’s Day

Sunt 10 ani de când am început să călătorim împreună în viaţă şi prin lume. Sunt 10 ani de când ne facem cadourile pe care ni le dorim, când le dorim. Şi ne place de multe ori să ne surprindem cu lucruri mici sau mari. Aşa că atunci când cei de la Flanco m-au invitat să susţin campania lor de Valentine’s Day, mi-a venit o idee. Să îmi surprind jumătatea bună într-un mod neaşteptat.

Am pus la punct detaliile în mare secret. Am schimbat pe ascuns mesaje. Am şters orice urmă şi orice semn care m-ar fi putut da de gol. Am regizat cu echipa Flanco fiecare pas. Şi ne-a ieşit. Vedeţi clipul de mai jos.

Flanco te trimite la Roma

Mergi la Flanco zilele acestea, până pe 11 februarie, şi declară-ţi dragostea într-un clip video înregistrat în magazin şi ai şansă de a câştigă o excursie la Roma, în doi, şi premii Rowenta şi Dolce Gusto. Nu trebuie să vii cu un cameraman, nu trebuie să îţi faci griji pentru decor şi alte detalii. Vino doar cu partenera sau partenerul. Te va ajuta echipa Flanco să faci filmarea. Apoi vor fi alese 10 cupluri pentru o etapă finală, ce se va desfăşura la Promenadă Mall şi în direct la Radio 21, pe 13 februarie. Toate detaliile sunt pe site-ul Flanco.

Eu zic că e o ocazie frumoasă atât pentru cuplurile tinere, cât şi pe cele cu 10 ani frumoşi împreună, pentru un Valentine’s Day inedit.

1 comentariu

  1. Bianca says:

    Frumos filmuletul.O sa ma inscriu si eu la concurs. Sper sa castigam noi si sa facem poze la fel de frumoase. 🙂

Comentează