MANAFU*

Abonamente Evensys

Un burger care a facut istorie

mcdonalds-1955

Big Mac este probabil cel mai cunoscut produs din meniul McDonald’s, însă înaintea lui, burger-ul “1955” a făcut istorie pentru lanţul de restaurante. În 1955, Ray Kroc inaugura lângă Chicago primul restaurant din marea reţea McDonald’s, care numai în România are astăzi 67 de restaurante, în 21 de oraşe. Şi prepara burger-ul care a contribuit la creşterea afacerii.

“1955” promite o altă experienţă a burger-ului, cu un gust deosebit dat de carnea de vită condimentată, sosul uşor afumat, ceapa prăjită şi bacon-ul bine prăjit. Ca şi în cazul altor lansări în ediţie limitată, produsul include şi un sos special. “1955” este cred cel mai mare burger din meniu şi unul foarte consistent.

Îl puteţi testa în reţeaua McDonald’s până pe 2 aprilie.

4 comentarii

  1. Aleena says:

    Advertoriale, Advertoriale, Advertoriale!
    Nemarcate, hey! 😀

  2. Alina, a fost o lansare la care am participat. Advertorialele sunt marcate. Si as fi apreciat sa o spui in nume real, daca tot vii la cineva pe blog si “dai lectii”. Apoi ti-as recomanda sa faci un efort sa intelegi si tu cine ce face in piata asta si cine sustine bunele practici. E usor sa vii sa arunci un comentariu, doar pentru ca ai tu chef. Mai bine nu mai vii, ce zici?!

  3. Mădălin says:

    Arata foarte bine insa n-am ajuns inca sa il “testez” 😀

  4. Jimmy says:

    Burger-ul e bun, foarte bun, gusturi diferite fata de bigmac.

    Dar cel mai mare si care imi place cel mai mult ramane Big Tasty de la ei!

Comentează