MANAFU*

Abonamente Evensys

Utok ofera 2.000 de euro unei aplicatii mobile din Romania

Astăzi se creează mai multe aplicaţii de smartphones că oricând. Este şi normal, dacă ne uităm la ritmul în care tot ce înseamnă mobil evoluează, de la telefoane la wearables. Este o lume foarte animată!

De o săptămână, UTOK, brandul românesc de tehnologie, caută să anime comunitatea locală a creatorilor de aplicaţii mobile cu o competiţie menită să descopere creaţii existente sau în faza de proiect, care merită promovare şi apreciere. Prin “Be Tomorrow’s App Genius”, UTOK urmareste dezvoltarea comunităţii locale a programatorilor de aplicaţii mobile Android, cât şi creşterea numărului de dezvoltatori de proiecte, în contextul în care viitorul divertismentului, al informării şi al educaţiei este mobil.

“Be Tomorrow’s App Genius” va aprecia atât creativitatea aplicaţiilor înscrise, cât şi funcţionalitatea pe care acestea le oferă. Participanţii pot înscrie aplicaţii din categorii variate, precum jocuri, business, social, utility, fitness şi multe altele, până pe 19 aprilie, pe site-ul www.utok.ro/app-genius.

Sunt parte din juriul care va “judecă” înscrierile, aşa că sunt mai mult decât interesat să văd aplicaţii inedite româneşti.

be-tomorrows-app-genius

 

6 comentarii

  1. vali says:

    traiasca androidul, mai fac si programatorii nostri un ban..sunt atat de multi!

  2. JamesAgain says:

    cam putin 2000. idee buna totusi.
    dar asemanatoare cu microsoft, vii cu tehnologie si idei dar vii cu promovare mediocra. 20k suna mai bine sau 20k si alte doua premii de 2k.
    in plus daca nu ai aplicatia terminata sau macar beta ce sens are sa iti inscrii conceptul? 2k e fix zero barat in ajutarea unei aplicatii, poate doar niste reclama pe adwards sau facebook de banii aia.
    revin, idee buna dar motivare mica si prezentare cam mediocra imi pare ca premiul va face din campanie una aglomerata de aplicatii slabe sau mediocre gen calendar sau timere.

  3. James, ai o aplicatie in store. Ce pierzi daca o inscrii in competitie? 5 minute? Ce castigi? 2.000 de euro. Cu care poti sa faci multe lucruri pentru tine… Sunt bani de primit, nu de dat…

  4. JamesAgain says:

    2-3 aplicatii inscrise imi plac, nu vreau sa se inteleaga gresit, acum nu stiu nici ce buget poate aloca utok pt un asemenea eveniment binevenit dealtfel, doar nu mi-a placut alaturarea de cuvinte <>

  5. JamesAgain says:

    //geniu si 2000de sfanți

  6. Laci says:

    Eu m-am inscris, dar am o aplicatie destul de modesta si am vazut ca sunt inscrise si aplicatii destul de mari asa ca am slabe sanse la premiul cel mare 🙁

Comentează