MANAFU*

Abonamente Evensys

LG a lansat colectia de televizoare pentru 2015

lg

Îmi menţin părerea că LG contribuie major la setarea tendinţelor în aria televizoarelor. Brandul are însă nevoie de o mai mare încredere din partea consumatorilor. Dar această este o altă poveste.Important este acum că LG a marcat un nou pas în evoluţia televizioarelor prin lansarea, săptămâna trecută, a gamei de televizoare OLED și Prime UltraHD, care include atât modele de televizoare cu ecran plat, cât și curbat, cu dimensiuni care variază între 40 și 65 de inci.

Televizoarele OLED Paper Slim cu ecran curbat

Modelul OLED LG EC9300, disponibil în două dimensiuni ale diagonalei, de 55 și 65 de inci, dispune de un profil foarte subțire, Paper Slim, rezoluție Full HD și utilizează tehnologia WRGB, patentată de LG. Această structură de pixeli adaugă un sub pixel alb, care permite redarea extrem de realistă a culorilor.

Televizoarele Prime Ultra HD – divertisment 4K la alt nivel

Modelul UF 9500, disponibil cu diagonale de 55 și 65 de inci, dispune de cele mai avansate funcții LG și oferă imagini 4K excepționale cu ajutorul panoului IPS 4K. Tehnologia LG ColorPrime utilizează tot spectrul de culori pentru a genera o gamă largă de nunațe și tente, rezultând într-un realism și acuratețe a culorilor îmbunătățite. Mai mult, ecranul IPS 4K oferă un raport de contrast extraordinar, astfel încât imaginile vor prinde cu adevărat viață.

Modelul UF8500 dispune de o gamă variată de dimensiuni, de 49, 55, 60 și 65 de inci, precum și de tehnologii LG de ultimă oră. Tehnologia ULTRA Luminance analizează în permanență punctele cele mai luminoase și mai întunecate ale conținutului afișat cu scopul de a îmbunătăți luminozitatea și rezoluția. Ca și modelul UF9500, și acesta dispune de un panou IPS 4K care garantează culori clare și naturale și unghiuri largi de vizualizare.

Modelul Ultra HD TV UF6700 oferă rezoluție 4K și un aspect modern pentru o gamă foarte variată de dimensiuni (40, 43, 49, 55, 60 și 65 de inci) la un preț accesibil. Acest model oferă un sunet de calitate datorită avansatului sistem Virtual Surround, precum și tehnologia 4K Upscaler.

Televizoarele LG LCD cu tehnologie LED și webOS 2.0

Modelul de televizor LF6300 de la LG oferă funcții inovative cu scopul de a îmbunătăți experiența de utilizare, precum și panelul avansat de tip IPS, într-o gamă variată de dimensiuni (32, 40, 43, 49, 55, 60 și 65 de inci). În centrul acestei experiențe de utilizare intuitive se află noul sistem de operare de la LG, webOS 2.0. În plus, aceste modele sunt compatibile cu noua telecomandă Magic Remote, care contribuie la cea mai bună experiență Smart TV.

Swarovski OLED TV

Împreună cu noua gamă de televizoare LG 2015 va fi prezentat și televizorul curbat OLED LG cu cristale Swarovski. Realizat împreună cu faimosul producător austriac de cristale, acest televizor reprezintă îmbinarea perfectă între culorile perfecte oferite de către tehnologia OLED și cristalele de calitate Swarovski.

Comentează