MANAFU*

Abonamente Evensys

O aplicatie foarte utila pentru pasionatii de social media

everypost

De multă vreme caut să pun pe blog lucruri legate de social media cât mai utile. Vin periodic cu studii, instrumente, aplicații și servicii diverse. Astăzi este una dintre zilele în care mă bucur să împărtășesc cu voi o aplicație pe care o găsesc foarte utilă.

De anii de zile selectez conținut și îl împărtășesc pe rețelele sociale. O vreme am încercat Hootsuite, apoi Buffer. Ambele sunt foarte bine cotate de managerii de social media din întreaga lume. Insă sunt foarte limitate în varianta free.

Pe de altă parte, de la o vreme, distribui conținutul găsit mai mult de pe mobil. E frustrant și time consuming să public același link pe fiecare platformă în parte, chiar dacă iOS îți face cât de cât viața mai ușoară. Așa că am căutat o aplicație dedicată pentru sharing și am găsit Everypost (iOS și Android).

Foarte ușor de folosit, aplicația îți oferă posibilitatea să trimiți același conținut instant pe Google +, Facebook (Profile & Pages), Twitter, LinkedIn și Pinterest. Mai mult, are și opțiunea de programare a posturilor (schedule), upload foto, adăugare link de pe YouTube, Flickr și Groveshark și activare cameră foto și video. De când o folosesc, am economisit mult timp. V-am spus și că e gratuită?

Cunoașteți și alte aplicații de acest gen?

2 comentarii

  1. corocopercarita says:

    “Publish content like a Pro to Facebook, Google+, Linkedin pages and more!
    For just $9.99/m now you can unlock premium features! Upgrade and enjoy unlimited page changes and unlimited scheduled posts and start improving your Social Media Marketing across multiple channels at once!”

  2. Aplicatia mobila e gratuita!

Comentează