MANAFU*

Abonamente Evensys

Objects of Desire: Swash

Aș vrea să întâlnesc un fan al călcatului. Cred că am avea o discuție foarte interesantă. Până atunci însă, vreau să arăt ceva interesant celorlalți, celor care ar da orice pentru a scăpa de călcat.

Whirlpool și Tide au inventat Swash, aparatul care usucă, împrospătează și calcă îmbrăcămintea. E o adevarată mașinărie pentru întreținerea hainelor în numai 10 minute. Tratează fie o piesă vestimentară pe ambele fețe, fie două în același timp pe o singură parte. Vine în două culori (bej și gri cărbune), are o înălțime de 130 cm și o lățime de 76 cm și costă 500$.

7 comentarii

  1. Francisc says:

    Interesantă. Însă să văd eu aparatul ăsta la cămășile purtate de un român.
    Am câteva cămăși de nu le calcă nici la Nufărul, juri că-s SMA (shape memoru alloy), setat pe “cute vere, cute cât cuprinde!”
    În plus, cică o spală? Fugi d-aici. Poartă o cămașă albă de dimineața până seara în praful orașului și după splălarea lejeră cu Swash, tot vei avea gulerul și manșetele gri.

  2. Diana says:

    Eu credeam ca e un dressing expansibil, dar dupa ce-am citit descrierea si-am vazut video-ul de prezentare…grozav si asa!

  3. haivas says:

    “Vine în două culori” – parcă citesc o prezentare de produs Apple! 🙂

  4. Asa mi-a venit pe moment, Alex! 🙂

  5. Stiam eu de ce nu am invatat niciodata sa calc, acum astept si aparatul in care face mancare singur, si evolutia aspiratoarelor robot care fac singure curatenie… a si am uitat, un robot ceva care sa duca singur gunoiul.

    Dincolo de gluma, chiar as testa asa ceva sa vad cum reuseste sa calce, desi eu nu port prea des camasi, asa ca m-as multumii si daca imi calca tricourile.

    si 500 de $ nu mi se pare mult, sau ma rog parca vad ca in Europa/Ro vine la vre 600-700 de euro.

  6. […] Bittorrent a lansat browserul Maelstrom bazat pe protocolul P2P (Maelstrom) 2. Whirlpool și Tide au inventat Swash, aparatul care usucă, împrospătează și calcă îmbrăcămi… 3. Cu ce te minte astrologia: există 12 zodii 4. Primele 5 lucruri la care să te uiți când […]

  7. […] Bittorrent a lansat browserul Maelstrom bazat pe protocolul P2P (Maelstrom) 2. Whirlpool și Tide au inventat Swash, aparatul care usucă, împrospătează și calcă îmbrăcămi… 3. Cu ce te minte astrologia: există 12 zodii 4. Primele 5 lucruri la care să te uiți când […]

Comentează