MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone promoveaza Internetul nelimitat (P)

vodafone-youtube

În urmă cu o săptămână, realizam cu cititorii blogului un playlist inedit pe YouTube. Îl puteți vedea aici. Răspundeam atunci la invitația Vodafone de a promova streaming-ul video online și mai ales muzica pe YouTube. Era un preambul la noua campanie ce promovează experiența Internetului nelimitat. În plus, oferă utilizatorilor săi acces la servicii de muzică, incluse în planurile tarifare, pe toată durata contractuală.

Experienţa Internetului nelimitat

Promoţional, Bonusul Nelimitat este de acum disponibil pentru toţi utilizatorii care semnează sau prelungesc un abonament Easy, Smart sau RED pentru smartphone-uri, precum şi un abonament de internet mobil, pentru laptop-uri şi tablete. Bonusul de Internet nelimitat este gratuit şi este valabil 4 luni pentru toate abonamentele RED, respectiv 2 luni pentru abonamentele Easy şi Smart, începând cu 7 Euro/ lună, precum şi pentru abonamentele de Internet mobil. Detalii complete găsiţi aici.

Muzică nelimitată, gratuit, cu Zonga

În plus, abonamentele cu smartphone sau tabletă din portofoliul Vodafone România, de la Smart 9 la RED 19, oferă acces gratuit la muzică românească, în aplicaţia Zonga, timp de doi ani.

Smartphone-uri la 0 euro

Prin nouă promoţie, Samsung Galaxy Core Prime, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri 4G, este disponibil exclusiv la Vodafone la preţul de 0 Euro, cu abonamentul RED 19, prin programul 4G Smart BuyBack. Şi noul LG Leon 4G poate fi achiziţionat la preţul de 0 Euro cu abonamentul Smart 15, pe doi ani, prin programul 4G Smart Buyback. Utilizatorii care doresc să achiziţioneze o tabletă pot opta pentru pachetul promoţional Samsung Galaxy Tab 4 10.1, cu avans 0 Euro, împreună cu abonamentul Smart Net 10, pe doi ani, plus o rată lunară de 9 Euro. Detaliile complete sunt aici.

5 comentarii

  1. Stefan says:

    Ce înseamnă acces la muzică românească? În aplicația Zonga se vor afișa doar piesele românești pentru abonamentele menționate?

  2. Luciana says:

    Eu mi-am reîncărcat cartela zilele trecute și au o promoție, de la 7 EUR în sus cred că trebuie să ai extraopțiunea sau cum îi zice. Am primit net nelimitat fără să am abonament.

  3. vasile says:

    muzica gratuita cu zonga, aici e o problema din punctul meu de vedere:

    2 probleme legale:

    – practic omora concurenta, la fel cum a facut Microsoft cu Internet Explorer. nici un nou start-up nu poate sa faca fata concurentei de acest tip.
    – net neutrality. (also network neutrality, Internet neutrality, or net equality) is the principle that Internet service providers and governments should treat all data on the Internet equally, not discriminating or charging differentially by user, content, site, platform, application, type of attached equipment, or mode of communication. http://en.wikipedia.org/wiki/Net_neutrality

    nu crezi ca ar trebui sa avem o discutie publica legata de asta?

  4. Alex says:

    Este o diferenta considerabila intre internet nelimitat si internet nelimitat pe YouTube. Eu, personal, nu cred ca am folosit YouTube-ul pe mobil mai mult de 10-20 de ori in 6-7 ani de zile de cand am smartphone.

    Ca sa nu mai intru in discutii privind acel “internet nelimitat” care de fapt e internet nelimitat in cadrul a 100 MB cantitate de trafic la unii, dupa care se limiteaza viteza la… 64 kbps download. La viteza aia chiar ar fi mai bine sa nu mai functioneze deloc, ca oricum stai zeci de minute sa deschizi o pagina decenta.

    Sunt putini care au simtul de raspundere sa-ti explice oferta asa cum este iar din putinele mele interactiuni cu consultantii gigantilor telecom, RDS-ul mi-a dat impresia ca mi-au oferit informatiile principale si importante.

  5. dorinel says:

    Salutare

Comentează