MANAFU*

Abonamente Evensys

Aveti mai multa incredere in video!

Două dintre cele mai discutate subiecte în marketingul digital, anul acesta, ating zona content marketing-ului și cea video. Despre content marketing se vorbește de mult timp, la fel și despre ascensiunea video. De altfel, cele două zone merg mână în mână astăzi. Conținutul video are un impact din ce în ce mai mare în marketing.

Urmăresc cu atenție tendințele de afară și strâng foarte multe materiale și studii despre conținutul video. La noi însă video este asociat acum mai mult cu video blogging-ul, un fenomen în creștere timidă, dar sigură. Și cu YouTube Ads.

Unui marketer, îi recomand să se uite cu ochii larg deschiși în jurul său, la brandurile mari și la felul în care acestea integrează video în campaniilor lor online, fie că vorbim doar de video ads pe YouTube și Facebook. Unui blogger, îi recomand să nu ignore video blogging-ul chiar dacă nu are resursele creatorilor consacrați sau cu deja multă experiență. Video astăzi poate fi făcut cu un efort minim, după cum spun și în clipul de mai jos. Ne trebuie doar voință și un pic de creativitate.

(Am profitat de ocazie și am folosit pentru prima data funcția embed video de pe Facebook. Nu e atât de simplă precum cea de pe YouTube, nici măcar clipul nu arată la fel de bine, dar e un început. Un sfat vă dau: dacă folosiți embed de pe Facebook, începeți din pagina de suport dedicată.

Expert vlog #1 – Cristi Manafu

Fiindca video e un mod de expresie destul de fresh si inca in dezvoltare in Romania, incepem o serie de tips and tricks de la experti in comunicare online. Speram ca ei sa clarifice de ce e important sa folosesti video pentru un brand si care sunt trendurile de la noi.

Aici incepem cu bloggerul par excellence, Cristian Manafu (Manafu.ro), care ne da o perspectiva de ansamblu despre piata de video, cum stau treburile cu viral-urile si daca e bine sa incarci pe Youtube sau Facebook. Bineinteles, i-am ascultat sfatul si avem mai multe clipuri de la el si pe Youtube in linkul de watch more 🙂

Posted by Inversee on Wednesday, May 20, 2015

Sursa foto: © Alphaspirit | Dreamstime.com

Comentează