MANAFU*

Abonamente Evensys

Cine vrea sa mearga cu Uber?

uber

În toată rumoarea creată în jurul Uber, din ultimele zile, eu am folosit aplicația fără probleme de 5 sau 6 ori. Mai mult, în două ocazii, a trebui să accept “€œprețul dinamic”, un cost mai mare cauzat de numărul de cereri crescut. Ceea ce mi-a arătat că bucureștenii nu au dat înapoi, ci dimpotrivă, au folosit mai mult aplicația.

În ciuda multor lucruri făcute după ureche în țara asta, împărtășesc și eu încrederea șoferilor Uber că lucrurile vor intra în normalitate. Mai mult, sper că acest episod să aibă și alte efecte. O schimbare în mentalitate, o deschidere față de nou și – de ce nu? – o regândire a sistemului de taximetrie tradițional.

Îți ofer ocazia să călătorești cu Uber

În urma parteneriatului avut cu Uber la Mobifest, am la dispoziție 5 coduri (vouchere) pentru cei interesați să vadă cu ochii lor ce înseamnă acest serviciu de ridesharing. Folosiți unul dintre cele 5 coduri de mai jos la înregistrarea în aplicație și primiți o călătorie gratuită în limită a 40 de lei.

Codurile sunt oferite pe principiul a€œprimul venit, primul servit” și pot fi folosite doar la prima utilizare a aplicației.

MOBIFEST30UAQP7UE
MOBIFEST30CRJVVUE
MOBIFEST309W79PUE
MOBIFEST30107TPUE
MOBIFEST301CL2AUE

Chiar sunt curios cum vi se pare serviciul.

3 comentarii

  1. Florin Gagiu says:

    Am mers pentru a doua oara acum doua zile. Prima data am avut 30 de lei primiti la inregistrare si am dat doar 11 lei in plus, ca a facut 41 cursa, iar ultima data am avut 40 de lei primiti pentru un prieten inregistrat si cursa a facut 20 de lei, deci am mers gratis. Ideea e ca daca as fi mers cu taxiul as fi dat mai mult dupa calculele mele. Nu m-as mai intoarce la taxi pentru simplul fapt ca soferii au foarte mare grija de client, mi-au urcat bagajele in masina de doua ori, m-au intrebat daca e ok muzica, daca vreau mai tare, mai incet sau sa schimbe postul… Nu vorbesc cu tine decat daca vrei tu, e foarte tare !

  2. sperantaw. says:

    Va rog frumos ,explicati-im cum trebuie sa procedez, ca sa plec
    cu taxi Uber. Trebuie sa ma inscriu ? Nu inteleg, ce trebuie sa fac.
    Care este numele aplicatiei pe care il scriu. Eu nu locuiesc in Romania

    Multumesc anticipat

    S. W.

  3. Cautati in App Store Apple sau Google Play, in functie de ce telefon aveti.
    Descarcati aplicatia pe telefon, va inregistrati in aplicatie cu nr de telefon, nume, mail si un card valid.
    Apoi deschideti aplicatia, ea va localizeaza si va cere o destinatie. Scrieti adresa unde vreti sa ajungeti, iar apoi va intreaba apolicatia daca vreti sa faceti comanda pentru un Uber la adresa la care va aflati si sa va duca la adresa la care doriti sa ajungeti (destinatia). Confirmati comanda si masina va veni. Cand e aproape de dvs, primiti un mesaj in care va spune ca se apropie. La fel si cand a ajuns unde sunteti. Urcati in masina, soferul va duce la destinatie. Gata!

    Aveti aici un tutorial https://www.youtube.com/watch?v=zD1B9WEZFGo

Comentează