MANAFU*

Abonamente Evensys

Incepe duelul cinematografic Manafu vs Bazavan – Seria 2

care-pe-care

Când eram mic, nu dădeam banii pe jucării. Îi dădeam pe filme. Mai târziu, mi-am dorit să devin critic de film și m-am apucat să studiez singur după cărți rusești și dicționare vechi, la Bibliotecă Națională. Anul trecut m-am bucurat mult când Promenada Mall mi-a îndeplinit dorința de a avea cinematograful meu pentru o seară. Pe terasă mall-ului, în aer liber, am proiectat într-o seară de mai două filme de acțiune, alese împreună cu cititorii blogului. M-am bucurat să am alături mulți prieteni și cunoscuți.

Duelul se întoarce

Cristina a fost bună să îmi reamintească ieri de joaca noastră din 2014. Eu îi spun joacă, deși știu că pentru ea a fost o cursă, o bătălie, o miză. I-am propus prietenește, mai mult în glumă, să reluăm duelul. Am convenit apoi să jucăm rolul unor personaje. For more fun!

În ce rol mă vedeți?

Am ales anul trecut filme de acțiune și rămân la alegerea făcută. Până la urmă, e cel mai tare gen și nu are egal. Cristina se arată încrezătoare că mă va învinge ca anul trecut, când a invocat ploile asupra terasei în seara mea de film.  Prima dată în istorie când filmul romantic a întrecut filmul de acțiune.  Să nu uităm totuși că Avatar a bătut Titanic, iar Furious 7 a bătut Frozen în Box Office-ul din toate timpurile.

Am ales deci să ne duelăm în personaje și trebuie să aleg unul. Vă invit să îmi dați o mână de ajutor în sondajul următor.

Mall Promenada dă startul serilor de film!

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, terasa măll-ului din Floreasca va găƒzdui proiecții ale unor filme foarte apreciate, cu acces gratuit pentru public.

AŽntre 15 mai și 13 septembrie, spectatorii vor putea vedea de la titluri de colecție pânムla blockbuster-ele ultimilor ani, fiecare searムdin săptăƒmânムfiind dedicatムunui anumit gen cinematografic. Proiecțiile vor începe la ora 20:30, iar programul va fi anunțat săƒptăƒmânal pe site-ul Promenada.

Filmul care va deschide noul sezon este “Pirații din Caraibe – Blestemul perlei negre”. Pagina evenimentului este aici.

film-pe-promenada

7 comentarii

  1. Razvan says:

    Nu pui si Hulk pe lista? Le face fata tuturor cu brio 😀

  2. Simona says:

    Voootat! 😀

  3. Diana says:

    Si eu, si eu! Abia astept sa revin la duel 😀

  4. Sper ca in echipa mea, Diana!

  5. Kathy says:

    Eu te vad ca Iron Man cu sapca 😀 sper sa castigi.

  6. Normal ca in echipa ta.

  7. Diana says:

    Yup, in echipa taaaa :d

Comentează