MANAFU*

Abonamente Evensys

Arata-mi ce ai in frigider si iti spun cine esti

frigider

Există multe feluri prin care poți judeca o persoană, însă până astăzi nu m-am gândit niciodată că frigiderul de acasă spune ceva despre tine.

Adică poți crea un profil al omului după ce produsele pe care le are în frigider. Eu am zis că există doar două tipuri de oameni, conform filosofiei frigiderului: ocupatul (corporatistul care nu are timp) și gurmandul (cel care petrece mai mult timp în bucătărie decât în față televizorului).

Eu am primit provocarea să deschid frigiderul și să îmi întreb cititorii să îmi facă un profil. Deci voi ce credeți că spune frigiderul meu despre mine?

23 comentarii

  1. ca esti ordonat, nu gatesti si incerci sa mananci cat de cat sanatos exceptand maioneza aia 😛

  2. SD says:

    Pai dupa cu arata ori ai facut niste food makeup inainte ori esti genul care acasa mananca / prepara doar sandwich-uri.

  3. Andra says:

    din poză reiese – ocupatul 🙂 dar între acestea sunt atât de multe nuanțe de gri. ca de exemplu: ocupatul în timpul săptămânii și gurmandul în weekend. mai există leneșul/comodul și neștiutorul (la ambii ar arăta cam la fel), practicul (care sigur gătește după alte criterii față de gurmand)… 🙂

  4. Imi place maioneaza mult, Cristina!

  5. SD, am facut poza dupa ce m-am intors de la cumparaturi!

  6. Andra, asta e si ideea, sa vad daca exista mai multe feluri de oameni!

  7. Petruş says:

    Ești genul care are ceva în frigider pentru orice eventualitate, un desert, un mic dejun, o gustare etc. 🙂

  8. Ar trebui sa ii dam un nume, Petrus!

  9. nu vad oala cu bors / ciorba / supa.
    nu vad sarmale / snitele, nici alta mancare gatita.
    vad doua rafturi de fructe intr-un frigider care mie imi pare no-frost (fructele si legumele se vor usa in urmatoarele zile)

    eu am zis doar ce am vazut, concluzia o trag statisticienii. sau psihologii :))

  10. MT says:

    Parinte gurmand, care apreciaza mancarea sanatoasa si un vin bun, de vara. Bon apetit!

  11. Mihaela says:

    Daca nu ma insel, esti casatorit dar frigiderul tau arata ca al unui burlac. Fara oala cu ciorba si alte chestii de genul asta. Poate sotia ta e casnica si gateste pentru tine in fiecare zi ceva proaspat.

  12. Lidia says:

    Eu aş împărţi oamenii după conţinutul frigiderelor lor în: “mănâncă-orice” şi “mănâncă-selectiv”. Tu aparţii clar celei de-a doua categorii, mănânci atent la sănătatea/silueta ta. Cei din prima categorie sunt cei care îşi umplu coşurile în supermarket cu de toate, mai ales cu alimente nesănătoase, uşor de preparat. Ei mănâncă doar, nu se hrănesc, nu se gândesc la aspectul nutritiv al alimentelor. Cei din a doua categorie sunt cerebrali, nu mănâncă “cu ochii”, adică nu cad în capcana alimentelor plăcute la vedere, cărora eventual li se face publicitate. Ei ştiu că a mânca e o modalitate de a se alimenta cu “combustibil de cea mai bună calitate” – alimente sănătoase, cât mai puţin preparate termic, cu accent pe vegetale.

  13. Lipsa oalei poate naste scenarii mai interesante! Sa va vad! 🙂

  14. Natural says:

    Lasa oala, dar cum sa n-ai bere-n frigider pe caldura asta?!?

  15. Elena says:

    lipseste berea pentru ca ai langa tine o frapierea cu 3 sticle de prosecco 🙂

  16. violeta says:

    Erdomedul se tine la frigider? 😀

  17. Gabriela says:

    Nu (prea) gatesti, dar nici nu mananci chiar orice. Am avut senzatia ca nu mananci carne, apoi am vazut sunca (prosciutto) de pe raftul de sus. Parca am zarit si ceva somon, dar nu bag mana in foc. Branza de foarte buna calitate, fructe, legume, vin, apa plata. Nu si apa minerala. Asta inseamna ca bei vinul simplu, ceea ce mi se pare foarte dragut. Destul de rafinat, sofisticat as zice. Ceea ce nu se potriveste in peisaj este acel medicament pentru copii. Cum poti sa ai copil si sa nu ai mancare pentru el?! E sugar? Dat fiind faptul ca nici un produs nu este deschis, nici macar o sticla de apa, asta clar este experiment si nu este frigiderul tau!! Doar copilul pare autentic 🙂

  18. Gabriela, bune observatii!

  19. Violeta, chiar nu stiu cum a ajuns acolo. Nu l-am folosit! Ma uit cand ajung acasa.

  20. violeta says:

    :)) eu folosesc, dar nu l-am tinut niciodata in frigider 🙂 …asta spune despre u ca ai copilasi?

  21. In general, mancati in oras sau comandati la birou. Continutul frigiderului este mai mult de back up – gustari si cam atat. Cutiile de jos ar trebui sa contina legume, in cazul in care gateati ceva. Practic, in afara de omleta (cu sunca sau branza) nu poti gati altceva. Lipseste berea. Ceea ce inseamna ca ori cineva e preocupat sa nu faca burta sau tot ceea e se gaseste in frigider e ideea ei 🙂

  22. Frigider de om ocupat, clar! Suficient cat pentru un mic dejun si o gustare seara. Pentru toate celelalte exista livrarile in timpul zilei, la birou. Destule fructe plus apa, deci e vara!

  23. Mihaela says:

    O persoana care nu prea are timp de gatit, dar incearca sa manance sanatos alegand produse de calitate, poate rawvegan?

Comentează