MANAFU*

Abonamente Evensys

Experientele de utilizare se schimba cu dispozitivele 2 in 1

dispozitive-2-in-1

Dispozitivele 2 în 1, prima tendință de IT&C discutată în cadrul Intel Friends & Trends dau tonul schimbării când vine vorba despre experiența de utilizare. Pentru a vă putea arăta câteva din beneficiile unui astfel de device, am testat pentru câteva zile Acer Aspire Switch 10, un 2 în 1 cu procesor Intel® Atom™ Z3735F.

O să vă spun de la început că principalul avantaj al dispozitivelor 2 în 1 este mobilitatea. Definite prin dimensiuni mici și autonomie mare, aceste dispozitive îmbină mobilitatea unei tablete cu performanța unui laptop. Eu îi văd utilitatea în mâinile celor care merg la multe conferințe, în special ale bloggerilor care au nevoie de anumite programe de pe PC-uri, uneori chiar și de suita Office 360, fără a căra însă cu ei sisteme grele.

Citiți articolul integral aici.

3 comentarii

  1. Marius says:

    Daca ar avea niste procesoare mai puternice, nu acele atom-uri, cred ca ar fi perfect.
    Am avut si eu experiente foarte tari cu variantele de la ASUS, cele Transformer, si chiar mi-au placut. Dar performantele hardware mici m-au facut sa renunt la gadget.

  2. Gadgetlab says:

    Acer Aspire Switch 10 intradevar e un device atractiv si foarte portabil. Daca hardware-ul ar fi o idee mai performant, la 1800 lei ar fi hibrid-ul perfect. Hard disk-ul e incapator, cei 2GB RAM sunt suficienti, insa era bine daca se opta pentru un ecran Full HD. Oricum este un device atractiv, chiar daca are cateva minusuri.

  3. Lumea-IT.ro says:

    Pana la urma ramane o tableta cu keyboard la un pret mare, multe nu poti face pe ea, dar e perfecta pentru office sau intalniri de afaceri pentru mobilitatea excelenta.

    In rest, ca orice alta tableta cu Windows.

Comentează