MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: O fotografie la fereastra ta iti poate aduce un MacBook Air

Am urcat în camera de hotel și aproape din instinct am tras draperiile pentru a lăsa lumina naturală să intre. Preț de o secundă am rămas cu privirea pierdută în zare. Era pe înserat și eu vedeam o parte din frumusețea Istanbulului, de la ultimele etaje ale unui hotel din Piața Taksim. Am luat apoi repede telefonul și am făcut această poză.

istanbul-lafereastramea

Obișnuiesc de atunci să fotografiez ferestrele pe care le deschid în călătoriile mele. De exemplu, la New York, orice priveliște pare ruptă parcă dintr-un film pe care l-am mai văzut.

new-york-lafereastramea

În Singapore, și în general în marile orașe din Asia, mă uimește contrastul vederilor.

singapore-lafereastramea

Mai sunt și locurile exotice, unde în spatele ferestrelor ai oaze de liniște personale.

punta-cana-lafereastramea

Căutăm cele mai frumoase ferestre

Eram în vacață când am acceptat invitația VEKA România de a porni în căutarea celor mai frumoase imagini de la fereastra mea. Am pus pe Facebook câteva imagini cu hashtag-ul #lafereastramea și am văzut că prietenii mei virtuali se bucură de vederile mele.

Alături de câțiva oameni iscusiți în fotografie, am pornit în căutarea celor mai frumoase imagini de la ferestrele bloggerilor, într-un concurs lansat de VEKA România. Căutăm acele imagini care dezvăluie ceva deosebit, spun o poveste sau trezesc amintiri sau sentimente frumoase. Nu există limite în creativitate. Singura condiție este ca imaginea să includă și cadrul acelei ferestre.

Câștiga un MacBook Air și alte premii

Dacă ai un blog, fotografiază o vedere de la fereastra ta și și publică apoi imaginea pe contul tău de Facebook sau Instagram, folosind două hashtag-uri: #lafereastramea și unul dintre următoarele cuvinte cheie (care reprezintă cel mai bine fotografia): #fericire, #bucurie, #relaxare, #siguranță, #confort, #dragoste, #stil, #Romania, #inovație, #joacă, #orizonturi. Fiecare fotografie din concurs trebuie, de asemenea, să aibă și un tag către VEKA România (Facebook / Instagram).

Poți câștiga un MacBookAir (locul 1), două vouchere de 1.000 lei la eMag (locurile 2 și 3) sau un voucher de 2.000 lei tot la eMag ca premiu de populariate.

Premiile vor fi acordate în urma jurizării de către promotorii campaniei Cristian Manafu, Radu Vâlcan, Dragoș Asaftei, Cosmin Tudoran, Cristina Mazilu, Cristian Vasile, Alex Damian și un reprezentant VEKA România.

Premiul de popularitate este acordat pe baza aprecierilor primite (Likes) pe Facebook și Instagram. Concursul se închide pe 18 septembrie, iar câstigatorii vor fi anunțați pe 25 septembrie. Regulamentul integral poate fi consultat aici.

27 comentarii

  1. Iulia Boiu says:

    Cadrul, adică rama ferestrei? Asta nu e inclusă în imaginile de mai sus.

  2. Da, rama ferestrei. Ca sa putem aprecia ca e chiar de la fereastra cadrul / rama e obigatorie in concursul dedicat bloggerilor. In cazul meu, am fost crezut pe cuvant, Iulia, mai ales ca m-au invitat si in juriu. Sper ca e OK raspunsul meu.

  3. Iulia Boiu says:

    E foarte ok Cristian, nu asta e problema. Problema e tocmai că, mereu când am făcut poze de la fereastră, mă chinuiam să nu care cumva să intre și rama în peisaj :)))

  4. Si eu la fel! Dovada si pozele din post.

  5. poza trebuie facuta in Romania neaparat? Multumesc.

  6. francisc says:

    N-am șanse. Mulți nu au. Dacă e like-uri, va câștiga cel mai popular “fotograf”. Cel ce are 5000 de prieteni și alte mii de urmăritori.
    Degeaba am făcut poze frumoase de la fereastra mea, nici 10 like-uri n-am primit.

  7. Katynel says:

    Foarte fain concursul! M-am inscris deja cu o poza, sper sa mai gasesc cateva cadre dragute prin arhiva personala pana la sfarsitul perioadei de inscriere. Oricum, o sa-mi mai scot aparatul la plimbare, sa vedem ce o sa iasa.

  8. Raimi says:

    Am consultat regulamentul concursului. Nu am găsit sau poate nu contează în ce perioada au fost făcute fotografiile?

  9. Se pot posta fotografii mai vechi. Daca au mai fost puse, trebuie repostate cu hashtag si tag pe pagina VEKA.

    Pot fi puse si poze din alte tari, dar trebuie cumva dovedit ca va apartin.

    Nu exista un numar limita de poze.

  10. Raimi says:

    Am fost în primăvara asa la Roma și am ceva fain și de acolo. Pozele de pe instagram din acea perioada pot fi o dovada sau dacă trebuie, sper sa mai am pe undeva biletul de avion. Vedem. Mersi.

  11. Sunt o foarte buna dovada. Trebuie doar sa repostezi cu hashtag-uri si tag la pagina VEKA. O dovada e ca mai ai alte poze asemanatoare (facute cu aceeasi ocazie, in acelasi loc) sau ca e casa ta, biroul tau etc. Nu cred ca va cere nimeni biletul de avion si ma bazez ca bloggerii participanti sunt de buna credinta. Succes!

  12. Francisc, nu e DOAR cu Like-uri! Pentru Likes exista un premiu separat. Concursul e jurizat, deci…

  13. francisc says:

    Da, dupa aceea am vazut. Merci. Acum le pun si eu. Sa vedem daca am inteles ce trebuie exact sa fac…

  14. […] Dacă vreți și voi să vă înscrieți în concurs, vedeți mai multe la Manafu. […]

  15. Adina says:

    Am o fotografie făcută la fereastra unui castel. Deci nu e fereastra mea. Merge? 🙂

  16. Stefan says:

    Mai putem concura cu imaginile puse de tine? 😀

  17. Adina, o conditie pentru a fi primita in concurs, o fotografie trebuie sa includa cadrul / rama geamului. Concursul e organizat totusi de VEKA si trebuie sa pastram specificul. Daca poza la castel include si o rama de geam, e OK.

  18. Șerban says:

    Cum ți-a venit ideea acestui concurs?

  19. Lucian says:

    Nu-mi este foarte clară partea cu blogul. Am unul personal pe care nu am mai publicat de mult, plus ca administrez si alte bloguri. Trebuie sa public si acolo pozele?

  20. @Lucian,

    Daca esti blogger, poti participa la acest concurs punand pe FACEBOOK si/ sau INSTAGRAM o poza de la fereastra cu hashtag-urile amintite in postul meu si cu tag catre VEKA Romania. Nu trebuie sa pui pe blog.

    Mai exista un concurs pentru toata lumea, intr-o aplicatie pe FB, in care poti si tu sa iti pui ce ai pus deja pe FB sau INSTA.

    E OK acum?

  21. motanes says:

    Daca am participat la concurs cu o poza, prin intermediul aplicatiei de Facebook de pe pagina Veka, pot participa si la acest concurs, descris aici, cu aceeasi poza?
    Multumesc.

  22. Daca esti blogger, Motanes, da!

  23. Daca esti blogger, Motanes, da!

  24. Gabryell says:

    Scuze pentru deranj, insa nu inteleg care-i faza cu blogul ?
    Am blog sau de ce trebuie sa am blog daca pun o poza pe facebook??
    Pun poza pe blog, intr-un articol, share pe facebook…!!!!????

  25. Gabryell, e un concurs pnetru bloggeri care are legatura doar cu statutul de blogger. Atat. Gandeste-te ca ar fi putut fi pentru medici, de exemplu. Nuc conteaza ca se tine pe FB sau Instagram, doar medicii pot participa. In plus, revenind la bloggeri, concursul lor are reguli diferite (se bazeaza pe hashtag-uri si tag pagina Veka) de cel public care se desfasoara intr-o aplicatie pe Facebook.

    Pe scurt, VEKA are 2 concursuri:
    1) concurs dedicat bloggerilor care nu ntrebuie sa scrie pe blog dar trebuie sa posteze pe Instagram si Facebook-ul lor, cu hashtags si tag pagina VEKA>
    2) concurs public (pentru oricine, chiar si pentru bloggeri, care au sansa sa castige si aici) care are o aplicatie proprie, cu reguli diferite, pe facebook.

    Sper ca am explicat bine!

  26. Gabryell says:

    Perfect…Mersi!!!

Comentează