MANAFU*

Abonamente Evensys

Am intrat in Duelul Pasiunilor

duelul-pasiunilor

Am câțiva prieteni pasionați de artă culinara și cunosc mulți food bloggers, cărora le-am dedicat deja un eveniment foarte frumos. Caut pe unde ajung prin lume să gust din bucătăriile locale și de doi ani am început să “colecționez check-in-uri” din restaurantele bucureștene, pe care le voi include cândva într-un ghid personal.

Toate aceste lucruri m-au recomandat pentru poziția de reprezentant al Casei Bucătarilor, în competiția Duelul Pasiunilor, pornită de compania Mol România pe Facebook. Mă “€œduelez” cu Cristi China și Adela Parvu, care la rândul lor reprezintă două Case: a Cercetașilor și a Grădinarilor.

Campania Mol în social media vine în susținerea unui program promoțional în benzinăriile din toată țara, în care clienții pot beneficia de reduceri de până la 50% la produsele pentru bucătărie, outdoor și grădină de la brand-urile Fiskars și Gerber.

Intră în bătălia dintre case!

Poți fi și tu un susținător al Casei Bucătarilor și câștiga o serie de premii în aplicația de pe pagină de Facebook a Mol România. Acolo vei găsi un joc de tip quiz, în care pe bază întrebărilor primite poți “nimici” celelalte case sau îți poți face aliați cu care să câștigi premiile.

Ai două posibilități de a câștiga: prin tragere la sorți dacă participi în quiz la un duel măcar o dată sau prin participarea la bătălia dintre case, unde sper să fii alături de Bucătari, pentru că în ultima săptămână vor rămâne în “viață” doar două case.

buton-joc

Îți recomand înainte de a porni să citești regulamentul de joc [PDF]. Așa vom câștiga mai ușor!

***

Blogul Manafu.ro este implicat în campania de promovare Duelul Pasiunilor.

Comentează