MANAFU*

Abonamente Evensys

Castiga avantaje si premii cu Canon Pixma

Canon-Pixma

Se simte deja pe străzi că începe școala. De fapt, se simte de mai bine de o săptămână, de când au început școlile și grădinițele private. și la fel se simte noul val de campanii “Back to School”, cu oferte bune pentru școlari, studenți și nu numai. De altfel, acest pretext al școlilor este pentru mulți o ocazie bună de a achiziționa produse bune la prețuri convenabile.

Canon are de exemplu în promoția “Back to School” o ofertă cu echipamentele Canon Pixma (MG5650, MG6650, MG7550, MX535, MX925, LBP6030, MF3010, MF2110) și un set de rechizite (biblioraft, calculator științific, geantă și agendă).

Promoția este sustinută și de o aplicație de Facebook, ce scoate în evidentă, într-o manieră amuzantă, avantajul principal al folosirii imprimantelor Canon Pixma: conectivitatea. Mai mult, ne arată că nu folosim de multe ori aparatele din dotare la adevărata lor capabilitate, deși funcțiile de care dispun acestea vin în ajutorul nostru și în simplificarea muncii noastre.

Aplicația de Facebook ”Canon Back to school” vă explică trei dintre funcțiile de care dispun imprimantele Canon Pixma: NFC, Cloud printing și conectarea prin WI-FI.

În cadrul aplicației, utilizatorii pot participă la o tragere la sorți, răspunzând la o simplă întrebare, într-un concurs ce oferă ca premii două imprimante Canon Pixma și un iPad Mini.

Despre funcția NFC

Despre cloud printing

Despre conectarea prin WI-FI

***

Blogul Manafu.ro este implicat în campania de promovare “Back to School”, inițiată de Canon.

Comentează