MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum am lansat cu Vodafone noile iPhone in Romania

Este a cincea lansare pe care Vodafone o face pentru un nou iPhone în România. Totul a început în 2011, cu lansarea modelului 4S, și de atunci, când Apple anunța deschiderea vânzărilor oficiale pentru țara noastră, se pregătește evenimentul de la miezul nopții. Tradițional, Apple începe să comercializeze noile telefoane la 00:00.

Și tot tradițional, Vodafone a făcut același lucru în ultimii 4 ani. Iar anul acesta a avut cea mai mare lansare. O dată pentru că a deschis la miezul nopții 15 magazine în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești și Pitești. Apoi pentru că numărul de precomenzi a fost cel mai mare de până acum.

În București, la magazinul din Centrul Vechi, au fost în jur de 150 de persoane la 00:00, când Cabral și Andrea Rossini (Vodafone) au dat startul vânzărilor. Mulți au venit de la 22:00, când trupă Breeze a avut un recital în zona amenajată pentru lansare.

După 23:30, am intrat în magazin pentru momentul mult așteptat. Cabral a fost în mare formă, interacționând cu clienții. Pus pe glume (câteva și despre mine, ca o “razbunare”, probabil, la momentul nostru de pe scenă Webstock, din urmă cu o săptămâna), Cabral i-a atras lângă el pe cei care aveau asupra lor un obiect de culoare roz, pentru o tombolă având ca premiu un iPhone 6S Rose Gold. Puțin după miezul nopții, am plecat spre Old City Pub, unde am sărbătorit noile telefoane până spre dimineață.

Oferta Vodafone pentru iPhone 6S

Modelul iPhone 6S poate fi  achiziționat cu 0 euro prin abonamentul RED 89, ce include convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internaționale, 400 minute roaming/luna și 1,5 GB/ luna trafic de date în roaming, precum și acces pe întreagă perioadă contractuală la filme și seriale prin HBO GO și muzică prin Zonga.

Campioni pe 4G în Europa

Recent, Vodafone România a fost desemnată drept rețeaua care furnizează cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat în 24 septembrie 2015 de către OpenSignal. Informația din raport are ca sursă 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date în perioadă iunie-august 2015.

Fotografii: Andrei Tudoran, WeFreeze

***

Autorul blogului Manafu.ro a fost implicat în toate lansările iPhone organizate de Vodafone în România.

2 comentarii

  1. […] Manafu ne-a dezvăluit că dacă avem ceva roz la noi, putem participa la tombolă. Premiul? Un bon valoric în valoare de 750 de dolari, cât costă un iPhone 6 S roz. Încă nu am aflat dacă trebuia musai să-ți iei iPhone sau alte 2 telefoane mult superioare d.p.d.v. tehnic. Nu aveam nimic roz pe acasă. A, mint, aveam ecusonul de la IMWorld, care avea șnurul roz. Mă rog, magenta. Și scria și Telekom pe ea. Îți dai seama situația naibii, să vii cu ăla de la Telekom la un event Vodafone. Și să mai și te bagi în tombolă cu scuza “n-am altceva roz!” Alături de Dana Șchiopu, Manafu, Răzvan Bucur și Dragoș Șchipu. […]

  2. francisc says:

    În sfârșit, o poză în care apar și eu. Credeam că nu vor ăștia să-mi facă poze expre, să nu li se deregleze aparatura 🙂

Comentează